Her Şeyi Bırakıp Taşınmak İsteyeceğiniz Meksika'daki Güneş Enerjili Ağaç Evler: Playa Viva

Şimdi size hayatınızda gittiğiniz tüm tatilleri bir yana koyun üstüne bir de hayallerinizi ekleyin desek? Metro'dan sizler için derlediğimiz fotoğraflar işte böyle bir otele ait. Aşık olacaksınız!

Birazdan göreceklerinize hazır olun, çünkü işi gücü bırakıp yerleşmek isteyeceğiniz bir cennetle karşınızdayız!

Juluchuca, Meksika'da bulunan Playa Viva'yı selamlayın.

Acapulco'nun biraz kuzeyinde bulunan sihirli bir otel. Sahil kenarına dizilen ağaç evlerden oluşuyor. İnsan daha ne ister ki? Sahil, ağaç ev...

Tabii bu ağaç evleri özel yapan şeyler var. İnanılmaz derecede lüksler, hayal edemeyeceğiniz cinsten. Sahile bakan balkonlarında hamak asılı, kocaman bir yatak ve şık duşları var.

Dışarıda olmanın verdiği özgürlükle evde kalmanın rahatlığını harmanlamışlar resmen.

Doğal ortama ayak uyduran ahşap yapısı ve kocaman antresiyle her ağaç ev geniş bir oturma odası ve harika manzaralar sunuyor.

Söylemeden geçmeyelim, bu ağaç evler aynı zamanda çevre dostu.

Bambudan yapılma evlerde güneş enerjisi kullanılıyor. Ağaç evdeki hamaktan sıkılırsanız (ki mümkün değil) etrafı keşfedebilirsiniz.

Palmiye ağaçları, deniz kenarında bir orman ve rizoforaların arasında kaybolup Aztekler'den kalma arkeolojik kazı alanlarına da bir göz atabilirsiniz.

Ya da pilates derslerine katılabilir, yerel kaplumbağa sığınağında gönüllülük yapabilirsiniz.

Kısacası, burası cennet gibi bir yer. Gitmek zorundayız! 😍😍

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
19.03.2017

evet kesinlikle gitmek zorundayız! kaçırılmayacak fırsat günlüğü 650tl en ucuz oda fiyatı tek kişi, en ucuz uçak bileti de 2800tl ekonomi olanından ve sadece 39 saat de gidiyor ve 2 akdarmayla. valla ben hemen gidiyorum gelmeyen gerizekalıdır heralde.

20.03.2017

Meksika'ya gitmek tabi ki biraz zor. İlla ağaç evlerde kalmak isterseniz, Karadeniz'deki Yaylaların hemen hemen hepsinde harika ağaç evler yapılmış. Hem de birçoğu Norveç'deki o muhteşem mimarili evlere bire bir benziyor ve Güneş enerjili. Ya da henüz aramızın iyi olduğu Gürcistan Bakurini'deki Eco Space oteli de muhteşem .

antalya'da fethiye'de çoğu otelde var bu tarz ortamlar.. meksika nedir aq. Otelin oldugu yere baktım haritadan los zetas'ın kontrolü altında.. kartellerle fln mı uğraşacaz aq. bi cehennemden çıkıp başka bi cehenneme gitmek gibi.. Uruguay falan kıyak yerler bak.. cigaramı sarıp uruguay birası içip mayhoş kafayla çıplak, big ass hatunların karnavalını izlemek daha çok keyif verirdi bana :(

TÜM YORUMLARI OKU (5)