Her Şeye Sazan Gibi Atlayan İnsanları Kerizlemek İçin Ortaya Çıkan Para Tuzağı Girişimler

A bunlara ciddi ciddi para verenler var. Tutun beni bayılacağım...

Birçok sitede şu şekilde kalasların yüksek fiyatlara satıldığını görebilirsiniz. Gerçekten keriz silkeleyen ürünlerde başı geçiyor.

Oyuncakların ve çeşitli hediyelerin yer aldığı otomatlar. Aranızda var mı bunlardan epey kazanan? Veriyorsunuz ama alamıyorsunuz. Ayrıca sinir de bozuyor.

Yaşam koçluğu, nefes koçluğu gibi birçok koç çeşidi. Bir insan bunlara neden ihtiyaç duyar ki? Bilmediğim için soruyorum. Beni aydınlatabilirsiniz.

Bir zamanlar herkeste gördüğümüz, özellikle sporcuların tercih ettiği denge bilekliği... Güzel kandırdılar. :)

Bunu ben yeni gördüm. Telefon büyütücü diye bir şey varmış. Telefonun ekranını bir tık büyütüyor. Tabii ki telefon ekranı gibi net değil. Denemek isteyen denesin tabii ama bence gerek yok.

İnsanlar evlilik teklifi etmek için binbir zahmete giriyor. Arkadaş buna ne gerek var. Bu fırsatı gören organizasyon şirketleri de fiyatları yüklettikçe yükseltiyor. "Param var boşa harcamak istiyorum." diyorsan önün açık.

Düğünle ilgili para harcanan çoğu şey de keriz silkelemek için var.

Koçluk meselesi gibi bilinçaltı temizliği de bomboş işlerden biri. Buna gidip para verenlerin olduğuna inanamıyorum.

Eski bir Amazon Alexa mühendisi, kedilerin miyavlarken ne hissettiklerini İngilizceye tercüme eden MeowTalk (MiyavKonuş) adlı bir uygulama geliştirmiş. Kardeşim iyice kafayı yedi bunlar. Görmedik sayın siz.

Pandemi nedeniyle gelin ve damada takı takılmadığı için onları temsilen mankenler kullanılmıştı. Bu mankenlerin fiyatı da 500-700 arası değişiyormuş. E çüş yani!

Dünyada bu keriz varken böyle etkinlikler de popüler olur. Çünkü neden olmasın? Baby shower son zamanlarda gördüğüm en gereksiz partilerden. Yapılan masrafa acıyorum.

İnsanlarımız neden zayıflama çayı adı altında satılan düz ürünlere bu kadar saldırır oldu bilmiyorum. Arkadaşlar bunlar zayıflatmak ancak ve ancak vücudunuzu rahatlatır. O da belki. :)

Çek Fotoğraf Sanatçısı Kirill Rudenko tasarladığı “Canned City Air” konservelerini (şehir havası, bildiğimiz oksijen) internet üstünden tüm dünyaya satmaya başlamıştı. Güleyim mi ağlayayım mı? Siz söyleyin.

Bu tarz keriz silkelemek için ortaya çıktığını düşündüğünüz şeyler var mı aklınıza gelen?

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
08.03.2021

bu haberi editleyen vatandaşım! sıradan bir ülkede paran sıradan bir değerde olsaydı şu yukarda saydığın şeylere küçük heyecanlar gözüyle bakabilirdin. ama fakr-u murekkep içinde olduğundan anlayamıyorsun. yani fakirsin ama fakirliğinin bile farkında değilsin. değilsin derken hepimiz öyleyiz yani. burda post editleyip ulaşamayacağın ciğerlere mundar deme çabasındayız. ama bu yanlış. keşke param olsa böyle binbir gereksiz şeye harcasam.

08.03.2021

İstanbul konservesini açan zehirlenir.

08.03.2021

Bir tarafınızdan uydurma içerik yapıyorsunuz. Size saçma gelebilir ama gerçekten önemli olanlar var. Bilinçaltı temizliğini ben kullandım öncesinde intihar bile düşünüyordum ama bununla hayata tutundum. İnsanların ne yaşadığını ne deneyinledigini bilemezsiniz.

09.03.2021

Çok haklısınız keşke birazcık yorumları okuyup ya içerikte değişim yapsa ya da tamamen kaldırsa

TÜM YORUMLARI OKU (22)