"Her Şey Yolunda" Mesajı: Dilan Polat Kocacığı Engin Polat Tahliye Olduktan Sonra İlk Aşk Paylaşımını Yaptı!

Engin Polat'ın tahliyesinden sonra herhangi bir açıklama yapmayıp sosyal medyadan uzak duracağı söylenen Dilan Polat, Instagram orucunu çabuk bozdu. Kocacığı Engin'le ilk paylaşımını yapan Dilan görenlere 'Her şey yolunda mesajı verdi' dedirtti.

Dilan Polat, çok kısa bir zamanda dudak uçuklatan servete sahip olup şatafatlı hayatının her anını paylaşarak "Bu para nereden geliyor?" diye sorgulatmıştı. Polat çifti 4 Kasım 2023 tarihinde kara para aklama vergi kaçırma gibi suçlarla tutuklanmıştı.

19 Ağustos'ta tutuksuz yargılanması üzerine tahliye edilen Dilan hakkındaki bu karar büyük bir kesim tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Ülü fenomenin ardından tüm gözler biricik kocası Engin Polat'a çevrilmişti. Babası ve kardeşiyle birlikte tahliye olan Engin'ine kavuşan Dilan havalara uçmuş, hatta aylar sonra ilk paylaşımını da yapmıştı.

Tahliye günü eşini cezaevinden almak için kapıda hazır bulunan ve gülücükler saçan Dilan'ın tavırlarına karşın otobüsten inen Engin'in gergin halleri dikkat çekmişti.

Engin Polat'ın arabaya binmelerinden sonra kendisine sarılan Dilan'ı kolundan tutup uzaklaştırması da çok konuşulmuştu.

Aralarındaki gerginliğin kısa sürede gündem olmasından sonra "boşanma" iddiaları bile konuşulmaya başlanmıştı ki bomba bir gelişme yaşandı.

Engin'in tahliyesi sonrası uzun süre paylaşım yapmayacağını söyleyen Dilan Polat ilk olarak adeta takipçi kastığı Instagram hesabındaki yayın kanalı üzerinden "Günaydın güzel insanlar" diyerek mesaj attı.

Tahliyenin üzerinden geçen 10 gün sonra sosyal medyaya dönüp "Sorun yok" mesajı vermek isteyen Dilan Polat, Engin Polat'la kalp işareti yaptığı bir fotoğrafını paylaşıp "Göğe Bak Benimle" şarkısını ekledi.

İlginizi Çekebilir

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Otopsi Kararı Çıktı: Cenaze İsyanı Bitmeyen Ahu Tuğba'nın Kızı Anjelik Son Gelişmeyi Duyurdu!
Bir Hafta Boyunca Ünlüleri Mizahına Alet Ederek Güldüren X Kullanıcıları!

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR
16.09.2024

Narin olayıyla kamuoyu meşgul edilirken seni unutturmaya çalışmışlardı ama sen yine hortladın. Akıllanmazsın sen!

16.09.2024

Ilahi Komedya Adaleti Türkiyede bayagi insanlarla dalga geciyorlar..Fikrini söylersen karsitsan bitti ama Devleti soyarsan kazik atarsan itibar tavan yapar..40 yilla yargilanan aile bir anda serbest kaldi.. Reisin vurguncu avaneleri 60 milyon Ferrarilere binmeye devammm....

16.09.2024

Al işte başladı yine 😂

TÜM YORUMLARI OKU (13)