Her Şey Yalan Çıktı: Kredi Kartı Borcu İçin Oscarlık “Soyuldum” Senaryosu!

Antalya’da yaşayan Ayşe D., evine maskeli şekilde birinin girdiğini ve kızıyla kendisini tehdit ederek her şeyi çaldığını iddia etmiş ve olay basına böyle yansımıştı. Polis ekiplerinin yaptığı soruşturmada ise tüm her şeyin yalan olduğu ortaya çıktı. Ayşe D., kocasından gizlice yaptığı kredi kartı borcu için hırsızlık hikayesini uydurmuş.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşayan Ayşe D. isimli kadın, sabah saatlerinde evine maskeli bir kargocunun geldiğini ve kızıyla birlikte kendisini tehdit ederek evi soyduğunu ifade ederek polise başvurmuştu.

Genç kadın, evde 1.5 yaşındaki kızıyla birlikteyken kapının çaldığını, kendisini kargocu olarak tanıtan kişinin kapıyı açar açmaz darp etmeye başladığını, başını duvara çarptığını, çocuğunu kaçırmakla tehdit etmesi üzerine altınların yerini söylemek zorunda kaldığını belirmişti.

Ancak olay tamamen yalan çıktı.

Polisler, olay yerinin yakınında bulunan güvenlik kameraları incelenirken, kadının tarifine uyan bir kimsenin sokağa ve ikamete girmediği belirledi.

Genç kadın, hastanedeki tedavisinin ardından götürüldüğü emniyette gerçeği itiraf etti. Ayşe D.'nin olayın ciddiyetinin farkına vararak evde söylediklerinin doğru olmadığını, eşinin bilgisi dışında kredi kartı harcaması yaptığını, bunu korktuğu için eşine söyleyemediğini, bu durumu kapatmak için böyle bir yola başvurduğunu söylediği bildirildi.

Ayşe D.'nin "soyuldu" dediği evinden görüntüler 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Memduh Paşa Yalısı'nda Film Senaryolarını Aratmayan Soygun: Milyonları Çuvala Doldurdular
Milyonluk Yalı Soygunu: Şüpheliler Böyle Kaçmış
Silahlı Kuyumcu Soygunu: Gaspettikleri Taksiyle Olay Yerinden Kaçtılar

Popüler İçerikler

A Milli Futbol Takımımız Çekya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Son 16'da!
Problem Yaşadığı Kızıyla Konuşmalarını Paylaşan Deniz Akkaya'nın İfşa Israrı "Yeter" Dedirtti
Akdeniz’de Dehşet Olay: 'Batan' Göçmen Teknesindeki 16 Yaşındaki Kız Tecavüze Uğradıktan Sonra Boğularak Öldü!
YORUMLAR
27.06.2024

kadının hesap vermeden alışveriş yapamaması üzdü.

27.06.2024

kadınlar hanımlar bacılar bayanlar okuyun yada okumayın alaylıda bir meslek sahibi olmalarını şiddetle tavsiye ediyorum kendi paranızı kazanın ne koca ne baba eline bakın dilediğinizce harcayın kazandığınız parayı sonra böyle komik durumlara düşme ihtimali çok heeee ben sümeyeler gibi koca parası yiyip kahve storisi atmak istiyorum derseniz ona da bir şey diyemem asalaklık kabul ediyorsanız.

27.06.2024

abla sen buralarda harcaniyorsun sen en iyisi dizilerde falan oynaaa😂😂😂😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ