Her Şey Bitti Derken Özge Özpirinçci'nin Kariyeri Kavak Yelleri ile Kurtulmuş: Bakalım Kimler Hatırlıyor?

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, şu an en iddialı projelerin başrolünü üstlenen ve milyonlarca takipçisi olan bir star. Ama kariyerinin en başında onu ilk önemli başrolünü oynadığı 'Melekler Korusun'a taşıyan ve pek hatırlanmayan bir deneyimi var. Meğer Özge Özpirinçci de yolu 'Kavak Yelleri' dizisinden geçenlerden biriymiş! İşte ünlü oyuncunun dizideki kısa ama etkili hikayesi...

Özge Özpirinçci, ilk dizisi "Cesaretin Var mı Aşka?"da yaşadığı hüsranın ardından adımlarını daha dikkatli atmaya başladı. Yine bir başrol oynamak yerine tutan bir işe dengeleri değiştiren bir karakterle girdi!

2007-2012 yılları arasında yayınlanan ve dönemin en sevilen gençlik dizisi olan 'Kavak Yelleri', Aslı Enver ve Pelin Karahan gibi isimlerin starlığa giden yoldaki ilk adımıydı. O dönemlerde, Özge Özpirinçci de ilk başrolünü 'Cesaretin Var mı Aşka?' dizisinde oynuyordu. Ama diziyi tanıtmak için çıktığı bir programın reklam arasında dizisinin yayından kaldırıldığını öğrendi! Sektörün cilvesiyle ilk günden tanışan oyuncu, risk almaktansa 'Kavak Yelleri'ne dahil olmayı seçti.

Deniz'in hayatını bir anda değiştiren Ada, Özge Özpirinçci'den başkası değildi!

'Kavak Yelleri'nin esas oğlanı Deniz, dizi boyunca sevgililerine ihanet eden ve şıpsevdi halleriyle izleyiciyi çıldırtan bir karakterdi. Ama Deniz'in hikayesindeki en önemli kadınlardan biri kesinlikle Ada'ydı. Macera dolu bir gün geçiren Ada ve Deniz birbirine anında aşık oldu.

Ada'nın uçuk kaçık halleri izleyiciyi de ekrana bağladı ve Özge Özpirinçci'nin yükselişi bu sayede oldu.

Aklına gelen her şeyi yapan Ada, Deniz'i kendine bağlamayı bildiği gibi izleyiciyi de ekrana bağladı. O dönem, dizinin sıkı takipçileri Ada gibi maceralar yaşamak için can atıyordu. Yeni gelişen sosyal medyada Ada-Deniz 'ship'leri başlamıştı bile!

Ama Özge Özpirinçci dizide sadece 5 bölüm oynadı. Çünkü Ada ölümcül derecede hastaydı!

Ada'nın bu çılgın hallerinin kaynağı çok geçmeden ortaya çıktı. Ada iyileşme şansı olmayan bir kanser hastasıydı. Bu yüzden, son günlerinin tadını çıkarmaya çalışıyordu.

Ada oldukça hüzünlü bir finalle veda etti ve unutulmaz sahnelere imza attı.

Deniz ve Ada'nın denizin ortasında çok romantik bir şekilde evlenmeleri izleyiciyi kalbinden vurdu. Son isteği gerçekleşen Ada'nın evlendikten hemen sonra ölmesi ise dizinin unutulmaz sahnelerinden biri oldu.

İzleyiciye kendini sevdiren Özge Özpirinçci, "Melekler Korusun"un başrolünü üstlendi.

Kavak Yelleri Özge Özpirinçci'nin kariyerinde bir dönüm noktası oldu. Özge Özpirinçci'yi bırakmak istemeyen yapım şirketi, gençlik dizisi 'Melekler Korusun'un başrolünü ünlü oyuncuya verdi. O günden beri Özge Özpirinçci'nin yükselişi önlenemiyor!

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Fatih Altaylı'dan 'Restoran Boykotu' Tavsiyesi! 'Gerekli Bir Silahtır, Kullanıp Atılacak Bir Şey Değil'