Her Sahnesiyle Seyirciyi Büyüleyen Zeytin Ağacı Dizisinde Giyilen En Muhteşem Kıyafetler

Yayınlandığı günden beri Netfilx platformunda zirvede yer alan 'Zeytin Ağacı' dizisi; ana fikri, nefes kesen sahneleri ve stylingiyle konuşulmaya devam ediyor. Gelin, dizinin efsane sahnelerinde karşımıza çıkan muhteşem kıyafetleri birlikte inceleyelim! 

Not: Bu içerik spoiler içerir! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

Dominant karakterini stiline yansıtan Ada karakteri hepimizi şaşırttı.

Mesleği gereği ciddi ve dominant bir kadın olan Ada, dizinin ilerleyen sahnelerinde hepimizi oldukça şaşırttı. Tabularını bir bir yıkarken yaptığı basic kombinlerle de bizi mest etti. Ada ile bütünleşen basic parçaların oldukça kurtarıcı olduğunun altını çizmek istiyoruz. Üstelik muadil ürünlerle kolayca benzer bir Ada kombini oluşturabilirsiniz. Bu arada Ada'nın bu sahnede beline bağladığı uzun gömleğin markası Delicate, gömleğin fiyatı ise 2.700 TL. Merak edenler için giydiği cropun markası Wolford İstanbul, eteğinin markası ise COS. 

Benzer bir gömlek, benzer bir crop ve benzer bir etek için buraya tıklayabilirsiniz.

Leyla'nın enerjisini çok sevdik doğrusu! 💙

Dizinin en eğlenceli ve en tatlı karakteri bizce Leyla! Leyla özellikle yüksek enerjisi ile bizi kendine aşık etti diyebiliriz. Tarzıyla da gözlerimizden kalpler çıkartan Leyla karakterine olan hayranlığımızı abartmadan, mavi elbisesine vurulduğumuzu söylemek istiyoruz. Merak edenler için Leyla'nın bu sahnede giydiği mavi elbisenin markası Rêve De Gosse, fiyatı ise 2.500TL.

İncelemek isteyenler için muadil elbiselerin linki burada.

Ada bu sahnede uzun siyah elbisesiyle kuğu gibi görünüyordu.

Ada karakterine can veren Tuba Büyüküstün ne giyse çok yakışıyor, ne giyse kendine çok yakıştırıyor. Bu sahnede uzun siyah bir elbise ile salına salına yürüyen Ada karakterine kalbimizi bıraktık doğrusu! Siz de herkes gibi bu şahane görünüme vurulduysanız, elbisenin markasını uzatmadan söylemek istiyoruz. Bu şahane Elbisenin markası Massimo Dutti fakat tahmin edersiniz ki stokta yok! 

Benzer bir elbise modeli için buraya tıklayabilirsiniz.

Ada'nın renkli kimonosu için; 👇

Ada'nın sahil görünümü de seyircileri mest etti diyebiliriz. Özellikle Ada'nın gözleriyle aynı renkteki bikinisi ve renkli kimonosu ona çok yakışıyordu. Merak edenler için Ada'nın giydiği bikinin markası Oyso. İncelemek isteyenler buraya tıklayarak bikini üstüne ve bikini altına ulaşabilir. Ada'nın kimonosunun markası da Jaquette by Elvan. Yine merak edenler için Jaquette by Elvan markasına ait benzer bir model burada.

Sevgi'nin giydiği ruhu gibi çiçekli elbisesi... 🌸

Sevgi'nin sağlığına yavaş yavaş kavuşmaya başladığı sahnelerde enerjisi adeta kombinlerine yansıyordu. Ruh hali gibi giydiği çiçekli elbiselerle salına salına gezerken, cıvıl cıvıl görünümüne aşık olmamak imkansız! Çiçek desenli, yırtmaçlı ve askılı bu elbisenin markası Zara. Muadil bir modeli incelemek isteyenler buraya tıklayabilir.

Leyla'nın korkularıyla yüzleştiği sahnede giydiği crop takıma aşık olacaksınız!

Boğulmaktan çok korkan Leyla, en büyük fobisinin nedenini hiç bilmediği bir şekilde öğrenir. Çiçek'in takip ettiği yolu izleyerek geçmişinden gelen izleri temizler. Tüm bunlar olurken Leyla'nın yine çok şık olduğunu söylememize gerek bile yok! Lila fitilli büstiyeri ve lila palazzo pantolonu ile Leyla tam bir uyum içerisinde görünüyordu. Leyla'nın bu sahnede giydiği lila takımın markasını merak edenler için açıklıyoruz: Fineapple! Büstiyer ve pantolon için buraya tıklayabilirsiniz.

Leyla'nın tişörtünü sizin için bulduk!

Her haliyle ayrı güzel olan Leyla, ev kombinleriyle de oldukça şık görünüyor. Bu sahnede giydiği vatkalı gri tişört oldukça trend bir model. Leyla'nın giydiği tişörtün markası 2wins. Gri rengi kalmamasına rağmen sizler için farklı bir rengini bulduk! İncelemek isteyenler buraya tıklayarak, Leyla'nın şık ev görünümüne sahip olabilir.

Sevgi'nin pembe tulumunu mutlaka incelemelisiniz!

Dizi boyunca Sevgi'nin yeni benliğiyle değişen stiline şahit olduk! Renkli ve hareketli parçalarla sık sık boy gösteren Sevgi, desenli parçaları kombinlemekten vazgeçemedi diyebiliriz. Bu sahnede giydiği pötikare tulumun markası TrendyolMilla. Pembe plaj tulumu olarak geçen bu tulumu sizler için bulduk!  Merak edenler buraya tıklayarak pembe plaj tulumuna ulaşabilir. Benzer modeller burada.

Zeytin Ağacı dizisinin yıldızı: Seninle Başlamadı

Dikkatli seyircilerin gözünden kaçmayan bir detay varsa, o da Seninle Başlamadı adlı kitabın gösterildiği bu sahnedir. Birkaç saniyelik de olsa bu sahnede gösterilen kitap, aslında dizinin konusuyla derinden ilişkili. Mark Wolynn'ın kaleme aldığı Seninle Başlamadı, psikolojik travmaların genetik yollarla aktarıldığını genlere taşındığını anlatmaktadır. Diziden etkilendiyseniz, bu enfes kitabı okumayı düşünebilirsiniz. Kitabın yazarı Mark Wolynn, link burada.

Son bölümde adeta Ada rüzgarı esti!

Son bölümü izlerken sizin de içinize serin bir mutluluğun yerleştiğine eminiz. Özellikle düğün sahnesindeki mutluluk ve şıklık hepimizin gözlerinden kalpler çıkarttı. Düğün gecesinin gözde ismi ise bizce gelin değil Ada oldu!  Ada'nın bu şahane yeşil elbisesi Özlem Kaya imzalı. Bu arada sallantılı küpesi ve yüzüğü Begum Khan markasına ait. Bizim gibi hayran olanlar için benzer bir elbise modelini buraya bıraktık.

Ve Ada'nın son sahnedeki kombini... 🤩

Zeytin Ağacı dizisi boyunca birbirinden farklı duyguların esiri olduk. Son sahneye geldiğimizde ise, samimi ve farklı duygulara kapıldık. Hem mutlu hem buruk bir şekilde son bölümü izlerken, Ada'nın yeşiller içindeki halinden gözlerimizi alamadık. Bu uyumlu görünümün muadillerini ise tabii ki de sizler için bulduk! Çiçekli saten elbise ve yeşil hırka için buraya tıklayabilirsiniz.

Siz dizi hakkında neler düşüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...  

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Altın ve Mücevher Şıklığını İndirimli Yaşamanızı Sağlayacak Öneriler
Yazdıkları Ürün Yorumlarıyla Hepimizi Güldüren Trendyol Kullanıcıları
Deodoranttan Sararan Tişörtleri Temizlemenin En Etkili Yolu
Kendini Her Yerde En Özel Hissetmek İsteyenlere Tasarım Parçalar

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'