Her Karnı Şişene Hamile Demesek mi? Aybüke Pusat Göbeği Biraz Çıkınca Hamile Sanıldı!

Ekranlara kısa bir süreliğine ara veren genç oyuncumuz Aybüke Pusat, Sıfırıncı Gün ile geri dönüyor. Engin Öztürk ile partner olacak olan Pusat'ın sosyal medyayı aktif kullandığı tüm hayranları tarafından biliniyor. Pusat'ın paylaştığı son fotoğraflardan biri yeni bir iddianın fitilini ateşledi. Peki Aybüke Pusat hamile mi? Gelin o fotoğrafa birlikte bakalım...

27 yaşındaki Aybüke Pusat, dünya tatlısı oyuncularımızdan bir tanesi.

Ekranlarda tüm sempatikliğiyle herkesi kendine hayran bırakan güzel oyuncumuz Sıfırıncı Gün dizisi ile geri dönüyor bildiğiniz gibi.

Kendisini son dönemlerde yalnızca internet dizilerinde izliyoruz. Furkan Andıç ile yer aldığı Her Yerde Sen dizisinin ardından televizyon dizilerinde göremedik Pusat'ı.

Tabi bu sırada magazin gündeminden düşmedi. Eski rol arkadaşı olan Furkan Andıç ve Aybüke Pusat, her ne kadar net bir açıklamada bulunmasa da sık sık ve samimi bir şekilde birlikte görüntülenmeleri, sevgili oldukları iddialarını kuvvetlendirdi.

Furkan Andıç geçtiğimiz gün Aybüke Pusat'ın yeni dizisi Sıfırıncı Gün tanıtımını Instagram hikayeler kısmında paylaşıp bir de Pusat'ı etiketleyince; durum "Sevgilisine destek oluyor" şeklinde yorumlanmıştı.

Çiftten daha ilişki doğrulaması bile gelmemişken, Aybüke Pusat'ın sosyal medyada paylaştığı bir fotoğraf ortalığı karıştırdı.

Bergüzar Korel'in de yanında olduğu bir fotoğrafı paylaşan Aybüke Pusat, karnının şiş olmasıyla dikkatleri çekti. Fakat bildiğiniz gibi akıllara gelen ilk seçenek, Pusat'ın hamile olduğu iddiasıydı.

Aynı geceden farklı fotoğraflar paylaşan Aybüke Pusat, sonrasında iddialara dayanamamış olacak ki, karnının dümdüz olduğu başka bir fotoğrafı sosyal medya hesabında yayınladı.

Fakat takipçileri yorumlarda bu fotoğrafın eski olduğunu da iddia etti. Ne diyelim, herkesin kendi fikri...

Her iki paylaşımın altı da "Hamile misin?" soruları ile doldu.

Yabancı bazı hayranlar ise bu iddialara karşı açıklama yapmadan fotoğraf paylaşan Pusat'ın bu hareketine karşı tebrik yorumları attı.

Oyuncuya bu yakıştırmayı yapanlara kızarken, böyle bir durum söz konusu olduğunda şu an içinde bulunduğu diziyi kabul etmeyeceğini söyleyenler de vardı.

Duruma dair net bir açıklama yok elbette ama ben her karnı şişen gördüğümüzde "hamile" diye yakıştırma yapmamak gerektiğini savunuyorum. Eğer öyleyse de hayırlı olsun diyelim!

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

TV8'in Yeni Dizisi Sıfırıncı Gün Hakkında Tüm Bilgiler: Sıfırıncı Gün Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimdir?
Aybüke Pusat'a Soruldu Fakat Yine Çözemedik: Aybüke Pusat ve Furkan Andıç Arasında Ne Var?

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
04.12.2022

Ya saçmalamayın o kadar ince hatlara sahip bir insanda hiçbir "günlük karın şişmesi" o kadar kocaman bir etki yapamaz. Yemeği kaçırmakla falan alakası yok bunun bu bariz hamilelik bence. Benim arkadaşım 8 aylık hamileydi bu fotoğraftaki göbekten daha azı vardı kızda.

04.12.2022

Öle bir beklenti var demek ki bunlar işin bahanesi 😅

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ