Her Hatırladıklarında Boğazlarını Düğümleyen, Anneleriyle İlgili Anılarını Anlatırken Gözümüzde Yaş Bırakmayan 45 Takipçimiz

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
24.10.2019

Yok canım niye ağlayayım deyip galeriye girmem ve okuduktan sonra içimin parçalanması... Ömrüm feda olsun, anneme bir şey olmasın.

31.10.2019

annesizlik cok zor. Allah tum annelerin omurlerine omur katsin

24.10.2019

Şöyle içerikleri akşam paylaşsanız.. Milletin içinde dudaklarımız titreyerek ekrana bakıyoruz =( Allah sabır versin hepsine..

24.10.2019

Ben artık ofisin içinde salya sümük ağlıyorum :'(

24.10.2019

babam annemi aldatiyordu, bizde adanada evden kacip ankaraya anneannemin yanina geldik ama anneannemin maddi durumu bizden kotu 2 goz odada babamdan kacak hayati yasiyoruz perim perisan halde, Annem bakti biz cok bunaldik rahmetli dedem makinistti ve trenlere ucretsiz binme hakki vardi annemin. Belki bilenler vardir Ankara-Gazi'de ki lunaparka getirdi bizi, en buyugumuz 7 yasindayiz, Oyuncaklara binen cocuklari izletti bize. Agzim dilim lal olaydi soylemeseydim, o an dilsiz olsaydim hayatim boyunda oyle yasasaydimda anneme o laflari etmeseydim "Para yoksa bizi niye getirdin?" dedim. Bunun farkina 15 sene sonra trenle gazi mahallesinde bir firmaya is gorusmesine giderken vardim, lunaparki gormem ve o anin flashback olarak kafamda canlanmasi, Aman allahim boyle bir aglama yok, coktum bir banka en az 1 saat deliler gibi agladim, simdi hem maddi, hem manevi anlamda cok guclu bir aileyiz.

TÜM YORUMLARI OKU (36)