Her Gün Kullanıp Kendisinden Asla Bıkmayacağınız 12 Cilt Bakım Ürünü

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.

1. Yıpranmış saçlara 7 yağ içerikli Herbal Science Boom Butter!

Saçınızın her derdine deva olacak bu yağ, maharetli olduğu kadar da uygun fiyatlı. Saçlarınıza sihirli bir dokunuş yapmak için buraya tıklayıp satın alabilirsiniz. Şurada ise Herbal Science'ın en sevilen ürünlerini derledim.

2. Herkesin öve öve bitiremediği maskarayı sizin için denedim!

Gerçekten de övüldüğü kadar varmış. Kirpiklerimi ince ince ayırıp uzattı ve kıvırdı, ben bayıldım. Siz de denemek isterseniz buradaki linkten hemen alın! En beğenilen maskara çeşitlerini ise şurada bulabilirsiniz.

3. Tüm saç bakım yağlarını unutun! Davines Oi Oil ezberleri bozmaya geliyor.

Her kullanışınızda saçınızda ve elinizde yapış yapış ve yağlı bir his bırakan saç bakım yağlarından bıktıysanız buraya linkini eklediğim Oi Oil tam size göre! Ben de kullanıyorum ve en sevdiğim saç bakım ürünüm. Saçınıza sanki hiç yağ sürmemişsiniz gibi bir hissiyat veriyor ama hem kabarmayı önlüyor hem de hiç ağırlaştırmıyor. Benzer saç bakım yağlarını incelemek için de şuraya tıklayabilirsiniz.

4. Ayak bakımı sadece pedikürden ibaret değil tabii.

Bu ayak maskesi ölü derilerinizi soymanızı sağlıyor.  Paketten çıkan losyonu çorabın içine döküp çorabı giyiyorsunuz. 1 saat o şekilde bekleyip yıkıyorsunuz. 2-3 gün boyunca ayağınız soyuluyor ve en sonunda bebek gibi bir görünüme ulaşıyorsunuz. Buraya tıklayıp benim de severek kullandığım maskeye ulaşabilirsiniz. Benzer ayak maskeleri için ise şuraya tık tık!

5. Bir kerelik kuaförde yaptırma fiyatına yüz defa manikür etkisi!

El ve ayağınızda kullanabileceğiniz bu manikür&pedikür peeling'i sadece 1 dakikada tırnaklarınızı parlatır, güçlendirir ve tırnak etlerinizin kolayca temizlenmesini sağlar. Hem de bir kutu ile 100 kez uygulama yapabilirsiniz. Satın almak için buraya, benzer ürünleri incelemek için ise şuraya tıklayın efendim.

6. Tek başına bir ordu: hem allık hem ruj olan Golden Rose Lip Blush Velvet

Makyaj çantanızda hem hiç yer kaplamayacak, hem de çok amaçlı olan bu ürünün 4 farklı rengi bulunmakta. Kremsi yapısıyla yanaklarınıza ve dudaklarınıza doğal bir renk veriyor. Özellikle çok makyaj yapmadığımız bu yaz aylarında çok kullanışlı bir ürün olacağını düşünüyorum. Buradan hemen satın alın. Benzer yapıdaki allıklar ise şurada.

7. Özellikle yazın hep kullanmak isteyeceğiniz bir ürün: Golden Rose Renkli Nemlendirici

Yüzünüze bir krem sürüp çıkmak istiyor ama çok solgun göründüğünüzü düşünüyorsanız, bu cilde renk ve ışıltı veren nemlendirici krem tam size göre! Cilt renginizi eşitleyip sağlıklı bir görünüm veren ve aynı zamanda da 25 faktörle güneşin zararlı ışınlarından sizi koruyan bu kremi almak için buraya tıklayabilirsiniz. Benzerlerini incelemek için de şöyle buyurun.

8. Cildinizin süper kahramanı olacağına emin olduğumuz krem: Sudocrem

Evet bebek bakım kremi olarak geçiyor, fakat tedavi edici özelliği olduğu için yüzdeki lekelerde ve sivilcelerde de oldukça etkili. Sürünce beyaz beyaz lekeler kalmaması için ben gece kremimle karıştırıp sürüyorum, yüzüm bebek gibi oluyor. Bu minik kutuyu almak için buraya tıklayabilirsiniz, boy boy Sudocrem ise şu linkte.

9. Koreli kadınların güzellik sırlarını yavaş yavaş öğreniyoruz!

Güney Koreli kozmetik şirketi Ekel Korea'nın ürettiği salyangoz özlü bu gece kremi; cildi sıkılaştırıp yaşlanma sürecini yavaşlatıyor, hücrelerin yenilenmesine destek oluyor. Hemencecik şuradan alabilirsiniz. Sizin için seçtiğim diğer gece kremleri ise bu linkte.

10. Her yer için kolaylıkla bakım ürünü bulabiliyoruz, peki ya kalça maskelerinin varlığından haberdar mıydınız?

Gün boyu pantolonların, iç çamaşırlarının içinde esir olan kalçalarımızın da bakıma ihtiyacı var. Pütür pütür sivilceli bir kalçadan şikayetçiyseniz, buraya linkini eklediğim ürünü mutlaka deneyin. Şu linkten de sizin için seçtiğim benzer ürünleri inceleyebilirsiniz.

11. Kusursuz bir cilde sadece 1 haftada ulaşabilirsiniz.

Selülitlerden şikayetçi olan binlerce kadın var, hepsini at kılı fırça almaya davet ediyorum! Sabah akşam düzenli olarak aşağıdan yukarıya doğru hareketlerle yüz hariç bacak, kollar, gövde, ve dekolte bölgesine uygulayabilirsiniz. Bir haftada mutlaka gözle görülür sonuç alacaksınız. Ayrıca ölü derilerden, batıklardan ve kıl dönmesi problemlerinden de arınacaksınız. Buraya linkini ekledim, bütçenize en uygun at kılı fırçayı da şuradan seçebilirsiniz.

12. Gün boyu laminasyon etkisi için: Trinova Kaş Sabitleyici

Argan yağı, E vitamini ve Hint yağı içeriğiyle kaşları besler, dökülmeleri önler ve kıl köklerini güçlendirir. Fırçanın ucuyla biraz ürün alıp kaşlarınızı istediğiniz şekilde şekillendirebilirsiniz, gün boyu o şekilde kalacaktır. Yaptığı işe göre acayip uygun fiyatlı olan buraya linkini eklediğim ürünü kaçırmayın derim, benzer kaş şekillendiriciler ise şurada.

Önemsiz Gibi Gözükse de Bir Banyoda Mutlaka Olması Gereken 12 Şey
Sırt Çantasından Bel Çantasına Kombinlerinize Yakışacak En Güzel 12 Öneri
"Tatil Fırsatları" Bitmeden Almanız Gereken 12 İndirimli Ürün
En Yakın Dostlarımız, Evcil Hayvanlarımız İçin Alabileceğiniz 16 Ürün
Güzelliğinize Güzellik Katacak Son Zamanlarda Trend Olmuş 12 Cilt Bakımı Aleti
Kullanmanız Halinde Büyük Oranda Etkisini Göreceğiniz En İyi Dermokozmetik Ürünler

Popüler İçerikler

Cübbeli Ahmet Hoca: “Cumhur İttifakı’na Oy Vermek Vaciptir, Vermeyen Günahkar Olur, Azap Çeker”
Ziraat Bankası'ndan Ortak Konut Kredisi: Gerçekten 10 Bin Lira Taksitle Ev Almak Mümkün mü?
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyon TL'lik Ödül İlk Kez Kazanıldı!