Her Geçen Gün Daha da Tehlikeli Olan Marmara'daki Ekolojik Felaket Deniz Salyası'nın Aslında Suçlusu Kim?

Bildiğiniz gibi son günlerde Marmara Bölgesi'ndeki ekolojik felaket müsilaj (deniz salyası) ile karşı karşıyayız. Her geçen gün daha da tehlikeli hal almaya başlayan bu olay hepimizi endişelendiriyor.

Herkes birbirini suçlasa da, siyasi malzeme haline gelmiş olsa da bir şekilde bu lanetten kurtulmamız gerektiğinin farkındayız.

Peki gerçekten Marmara'yı hep birlikte mi öldürdük? Tabii ki hayır! Sanatçı Sercan Tunalı Cüneyt Özdemir'in programından yaptığı derlemeyle bizlere çizimleri eşliğinde asıl suçlunun kim ya da kimler olduğunu çok güzel anlatmış.

İşin özü Marmara'yı ben öldürmedim! Peki ya sen mi öldürdün? Sen de öldürmedin!

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
10.06.2021

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

10.06.2021

Şu hep birlikte öldürdük lafına da gıcık oluyorum.

09.06.2021

kanal olsa giderdi karadenize o zaman götelek iş adamı haklı çıkardı. ama komik olan karadenize gidince ne oluyo? oraya gidince yok mu olacak? hani vardır ya çarşı her şeye karşı. akp de her şeye düşman. aklınıza ne gelirse. sadece paraya aşık, bi tek ona düşman değil. pislikleri o kadar fazla ki artık denizden ordan burdan fışkırmaya başladı. lağım fareleri.

10.06.2021

Rusya ve karadenizliler düşünsün onu da.. Karadeniz bizim değil ki. Çözemedikleri olay bu zaten halen DÜnyanın bir bütün ve bu bütünün bir yerindeki denge bozulunca her yerin etkilendiğini anlayamadık biz bir türlü..

TÜM YORUMLARI OKU (21)