Her Cevap Bir Tokat! Regl Dönemindeki Kadınlar Hakkında Ahkam Kesen Kişiye Gelen Tepkiler İçinizi Soğutacak

Bu durumdaki tek mağdur kadınlarken erkekler nasıl oldu da faydalandı bundan?

Kadınlar için regl dönemi, bünyeden bünyeye değişmekle beraber görecelikle ne kadar zor geçtiği herkesçe bilinen bir gerçek.

Adet döngüsü başlamadan 10-15 önce başlayan bu süreç, premenstrüel sendrom (PMS), kadınları hem duygusal hem de fiziksel olarak zorlayan bir dönem anlayacağınız.

Ancak, böylesi kadınsal bir süreçteki tek mağdur kadınlarken Twitter'da bir kullanıcı bu durumdan nemalanmayı başardı.👇

Pardon???

Tepkilerin hedefi olmaktan da kaçamadı tabii.

twitter.com

Onu napıcaz peki?

twitter.com

Bir de sizi mi düşünelim yani.

twitter.com

Pms dönemimdeyimdir:

twitter.com

😅

twitter.com

Hiç???

twitter.com

Ortalığın yıkılacağına yemin edebilirim.

twitter.com

Sadece bi öneri...

twitter.com

Bu biraz ağır olmuş işte. 😅

twitter.com

Zorunda mıyız?

twitter.com

🥲

twitter.com

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR
22.12.2021

Adamın yazdığında bir kötülük veya yanlışlık yok. Sadece kelime seçimi belki yanlış olabilir... Ama alttaki kadınların verdikleri cevaplar leş... Erkeklerden ve insanlardan nefret eden amcıklar doluşmuş. Bir bunlar, bir de hayvanlar için bu tip tepkiler verenler yaşam kalitesini yerle bir ediyorlar. Keşke silinip gitseler de, dünya daha güzel bir yer olsa!!!

22.12.2021

Yani şimdi senin bu yorumun leş değil mi? Kınadığını yapmışsın gibi geldi.

22.12.2021

Bir ahkam kesildiğini sanmıyorum burada. Zira adam regl üzerine makale yazmamış, kendi tecrübelerinden bahsetmiş. Benzer kalıpta kadınların erkeklere karşı kullandığı milyon tane cümle vardır. Belki daha farklı bir noktadan tepki verilebilirdi ama gördüğüm kadarıyla cevap olarak yazılanlar da çok makul şeyler değiller.

22.12.2021

Bir de incel mevzusu : Kadınlar sabah akşam erkeklerden şikayet ettiğinde güçlü kadın, cesur kadın, şu kadın veya bu kadın oluyorlar ama bir erkek kadınlardan şikayet ettiğinde anında incel oluyor. Hep diyorlar ya patriarki, ataerkil düşünce sistemi falan. Bu bahsettiğim aradaki dengesizlik ve farklılık da aynı zihniyetten çıkıyor. Erkeklere gücü o kadar yakıştırıyorlar ki o çizgiden biraz kaymaya başlayıp duygularını dile getirdiğinde türlü türlü yakıştırmalar yapılıyor. Gülünç olan bu zihniyetinin farkında olmadan kendini feminist falan addeden tonla kadın vardır. Tabi fikirleri, zihinleri, düşünceleri veya kendini sorgulamadan koca koca akımları sırtlamaya çalışırsan ortaya böyle trajikomik tablolar çıkıyor. Eğer bu pencereden bakacaksak bu içerikteki tweet atan arkadaşların çoğu "incel" zaten. O yüzden karar verin bazı şeylere arkadaşlar: Bu herif ezikse eminim ki bu adamdan daha ezik kadınlar vardır bu içerikte.

22.12.2021

Allah aşkına regl hakkında yorum yapmayın ya bi bok bildiğiniz yok sinir bozucu oluyorsunuz. Damdan düşmüşün halinden damdan düşmüş anlar regl olmayanlar sussun bi zahmet

TÜM YORUMLARI OKU (38)