Her Burcun Aşkı Yaşayışı Farklı: Partnerinin Burcuna Göre İlişkinizi Sürdürürken İşine Yarayabilecek 12 Taktik

Her burcu memnun etmenin yolu farklıdır! Her birinin ilişkide bekledikleri şeyler birbirinden apayrı. Bu yüzden biz de ilişkinin gidişatını kolaylaştırmak için her burç özelinde ilişkiyi kolaylaştıran taktiklerini hazırladık. Hazırsan başlayalım!

1. Koç

Koç burçlarının özgüveni oldukça yüksektir, ilişkinin de başrolü olmaya bayılırlar. Sizi şımartırlar ama eş zamanlı olarak da kendilerinin de şımartılmasını isterler. Sizden küçük jestler ve ilgiler bekler ve isterler. Bu yüzden koç burcuyla ilişki yaşıyorsanız ara ara onu şımartmayı ve şaşırtmayı ihmal etmeyin.

2. Boğa

Sessiz ve gururlu kahraman olan boğalar ilişkide fedakarlardır. Korumacı ve heyecanlı tavırlarına, sizi koruma iç güdülerinde onlara imkan tanımanız kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlar. Gururlu olan boğalara çok fazla hediye vermekten kaçının ama onların size aldığı hediyeler ve yaptıkları şeyler için teşekkür edip güçlü hissettirin.

3. İkizler

İkizler burcuyla birlikteyseniz kalıplaşmış ilişkileri unutun çünkü onlar hem özgürlüklerine çok düşkündür hem de klasik bir şekilde kalıplar özelinden ilişki yaşamaz. İkizleri çok sıkmamanız gerekir. İlişki, plan veya sevgi konularında çok sıkıştırdığınız anda boğulur ve kaçar. Bu yüzden kendinizi onun akışına bırakmayı deneyin ve bu romantik masalı onun yönetmesine izin verin!

4. Yengeç

Eğer bir yengeç burcuyla birlikteysen kesinlikle ona olan sevgini ve aşkını hissettirmen gerekiyor. Onun hayatına dair detayları ve hikayeleri sorarak ilişkinizi bir üst boyuta taşıyabilirsin. Kıskançlık krizlerinde oldukça tehlikeli olan yengeç burçları ile sakin ve güven üzerine inşa edilmiş bir ilişki önemlidir, o yüzden onu ne kadar sevdiğini sık sık dile getirip asla yalan söylememek çok mühimdir.

5. Aslan

Oldukça çapkın olan aslan burcuyla bir ilişki düşünüyorsan onu sıkmamalısın. Sıkmadan ve ona çok da sevdiğini belli etmeden kaçmak en iyisidir çünkü aslanlar kaçmayı değil kovalamayı severler. Kendini ona karşı açabilirsin, bu ona değer verdiğini gösterir ve onun sana bağlanmasını kolaylaştırır ama yine de onu çok kovalamamaya dikkat et.

6. Başak

Başak burcuyla bir ilişki düşünüyorsanız dikkat etmeniz gereken en önemli şey onun yerine karar almamaktır. Onun yerine veya ona danışmadan karar almanız onu çok ama çok sinirlendirir. Ani küslükler ve hırçınlıklar başak burcunun doğasında vardır. Burada alttan alan kişi sen olursan bu ilişkiyi rahatlıkla yürütebilirsiniz.

7. Terazi

Terazi burçları ilişkide temkinli davranırlar ve sevgilerini öyle çok göstermezler. Burada ilişkiyi yöneten ve yön veren kişi sen olmalısın. Ondan çok fazla sevgi gösterisi için beklentiye girmemende fayda var. Genellikle istediğin şeylerde ilk adımı sen atarsan bu ilişkiniz çok güzel bir şekilde devam eder. Onu sıkmadan ve zorlamadan ara sıra adım atmasını da bekleyebilirsin tabii.

8. Akrep

Akrep burcuyla bir ilişki yaşayacaksan heyecan dolu bir ilişkiye şimdiden hazırlanman gerek. Aşkını ve heyecanını doruklarda yaşayan akrep burcu ilişki sırasında çok hızlıdır. Onun enerjisine yetişmen gerekir. Aynı zamanda da çok sabırsızdır. Onu bekletecek planlar yapmaktan kaçınman gerekir.

9. Yay

Yay burçları özgürlükleri ile meşhurdur, tıpkı ikizler gibi yay burçlarını da çok fazla bunaltmamalısın. Ona alan tanımalı ve izin vermelisin. Kıskançlığa çok gelemeyen yay burçları aynı zamanda oldukça sabırlıdır. Sabırlarını zorlamadan onunla huzurlu bir ilişki de yürütebilirsin. Onunla plan yaptığında geç kalmamaya ve her şeyin profesyonel şekilde belirlemeye dikkat etmelisin.

10. Oğlak

Eğer bir oğlak burcu ile ilişki düşünüyorsan uzak durman gereken tek şey vardır: Belirsizlik! Onlarla yaptığın her belirsiz plan ilişkinizi olumsuz etkiler. Belirsizliğe gelemeyen oğlak burçları huzurlu ve sakin bir hayat ile ilişkiyi tercih ederler. Onun kurduğu düzene müdahale etmeden uzun yıllar boyunca mutlu bir şekilde devam edebilirsiniz.

11. Kova

İlgi odağı olmaya bayılan kova burçları bir gün seni seviyorsa ertesi gün başka birini sevebilir. Tabii ki işler aşık olunca değişir. Duyguları uçlarda yaşayan kova burçlarına ayak uydurarak onları istediğin ilişkiye dahil edebilirsin. Kova burcunu şaşırtarak ve onun ezberini bozarak kendine çekebilirsin.

12. Balık

Kaybetme korkusu yaşayan balıkların ruh hallerini kolayca anlayabilirsin. Üzgünken onunla ilgilenmeli, mutluyken de onunla eğlenmelisin. Bol bol ilgi göstererek onunla ilişkini mutlu bir şekilde yürütebilirsin. Duygularını dillendirmekten kaçınan balık burçlarını iyice dinlemeli ve yakından tanımalısın.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!