Hepsi Birbirinden Güzel: Geleceğin Güçlü Kadınları Etkinliğine Katılan Ünlü İsimler Resmen Göz Kamaştırdı!

Çağla Şıkel'in sunuculuğunu üstlendiği 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğinde boy gösteren sanat, cemiyet ve spor dünyasından 30 başarılı ünlü isim resmen göz kamaştırdı!

Kadınlar günümüz kutlu olsun! 💅

İlk olarak 2019'da ardından 2022'de düzenlenen Geleceğin Güçlü Kadınları etkinliği, bu sene de kadınlar gününde ÇGHB'den tanıdığımız Aydan Taş'ın tasarımıyla gerçekleşti.

Bu yılın konsepti için 8 farklı ülkeden seçtiği, dünya tarihine adını kazımış 8 öncü kadından ilham alan proje tasarımcısı Aydan Taş, her bir öncü isim için onların tarzını yansıtacak 8 tasarımcı ve onların kıyafetlerini bu geceki özel defilede taşıyacak 28 birbirinden başarılı kadın arkadaşıyla bu yola çıktı.

Defilenin yanısıra gecenin sonunda Tolga Çevik'in yöneteceği açık arttırma ile her döneme ait bir tasarımın satışa sunulması, elde edilecek gelirlerin ise depremzede üniversite öğrencisi genç kızların burs fonuna aktarılması hedeflendi.

Aslı İnandık, Aslıhan Malbora, Begüm Birgören, Bestemsu Özdemir, Burcu Biricik, Cansu Tosun, Cemre Baysel, Deniz Baysal Yurtcu, Deniz Işın, Dilara Aksüyek, Ecem Özkaya, Esra Dermancıoğlu, Esra Ruşan, Evrim Alasya, Hazal Türesan, İrem Helvacıoğlu, Melisa Şenolsun, Melis İşiten, Merve Oflaz, Müjde Uzman, Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Kaya, Pelin Karahan, Şebnem Hassanisoughi, Çağla Şikel, Derya Uluğ ve Nur Sürer'in yer aldığı özel geceden ilk görüntüler ise geçtiğimiz saatlerde hızla yayılmaya başladı!

Hazırsanız, en ince detayına kadar düşünülmüş dönem kıyafetlerinin içinde parlayan kadınlarımıza beraber bakalım!

Nur Süner 👇

Burcu Biricik 👇

Çağla Şıkel 👇

İrem Helvacıoğlu 👇

Pelin Karahan 👇

Müjde Uzman, Yüsra Geyik ve Şebnem Hassanisoughi 👇

Cemre Baysel 👇

Bestemsu Özdemir ve Cansu Tosun 👇

Deniz Baysal 👇

Aslıhan Malbora 👇

Deniz Işın 👇

Nilsu Berfin Aktaş 👇

Özgü Kaya 👇

Hepsi birbirinden güçlü ve güzel kadınlarımız enerjileri ve coşkularıyla hem ortalığı inletti hem de hayran bıraktı! İyi ki varsınız, iyi ki varız! Günümüz kutlu olsun! ❤️

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Hülya Avşar'dan Cinsiyet Değiştirme Ameliyatı Geçiren Doruk Doğrusöz'e Dumura Uğratan Cinsel Organ Sorusu!
Bunu da Gördük: Yunus Emre'nin Arkadaşı Nagihan Survivor'a Geri Dönebilsin Diye Tesettüre Girdi!
Okuyan Gelinler Aşkına: Hande Erçel'den Sonra Sınıf Sırasında Poz Paylaşan Nazlı Sabancı Okula mı Döndü?

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
09.03.2024

İnsanların göz önünde olan başarılı kadınlara uyguladıkları mobbing, zorbalık ve psikolojik şiddete maruz kalıyorlar ve buna rağmen ataerkil bir kültüre sahip bir ülkede varolmayı ve ayakta kalmayı başaran her kadın güçlüdür. Bu kadınlar da aynı metroda işe giden, sınıfta ders veren, evde çocuklarını büyüten kadınlar gibi her gün erkeklerin daha da kötüsü hemcinslerinin zorbalığına uğruyor, meslekleri gereği eleştiriye açık olmalılar gibi bir söylem var, bu aynı sokakta tacize uğrağan kadına öyle giyinmeseydi demeleri kadar ahlaksızca bir mazeret.

Evet güçlü kadınlarda neden bu güçlü kadınların göbeği açık 🤦🏼‍♀️ Yaa bizlerde Cumhuriyet ‘çi ,Laik,Atatürkçü’yüz ama güçlü kadın çıplak kadın anlamına gelmiyor cidden ,lütfen ! Ve önce kadınları yaşatın merak etmeyin onlar için biraz çaba sarf edildiğini gördükleri zaman tutamayacaksınız.Çünkü kadının elinin değdiği heryer güzelleşir ama teşhir malzemesi haline getirmeden !

08.03.2024

aaaa.beyni akli calisan biri cikti hadi ya 😁😁😁😂😂😂

09.03.2024

Bilim insanlarımı bunlar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ