Herkes dişlerinin inci gibi beyaz olup parlamasını ister. Peki diş nasıl beyazlatılır? Ancak birkaç noktaya dikkat çekmek istiyoruz. Dişlerin uzun süre bembeyaz olma şansı pek yok. Çünkü dişimizin asıl rengi de tam bir beyaz değil.
Anında diş beyazlatma evde olur mu? Evde uygulayabileceğiniz yöntemler nelerdir? Karbonat işe yarar mı? Bitkisel çözüm var mı? Kalıcı diş beyazlatma yapabilir miyim? Eğer bu soruların cevabını arıyorsanız yazımızı okumaya devam edin. Çünkü 'Nasıl Yapılır?' sorularının cevaplarını bir araya getirdik.
Evde kullanılan yöntemlerin çoğunda asit özelliği taşıyan maddeler var. Asit lekeleri silmesinin yanı sıra diş minesine zararda verebilir. Bu yüzden, bu yöntemlerin haftada en fazla 2 kere kullanmanız tavsiye ediliyor. Herhangi bir hassasiyet durumunda da uygulamayı bırakmalısınız. Bu yöntemler diş temizliği ve evde diş temizleme konusunda da size faydalı olacaktır. Yine de daha sonra başka bir problemle karşılaşmamak için dişçinize danışmanızda fayda var.
ya nasıl bir öneri bu? haftada iki kez karbonatla fırçalasak diş minesi diye bir şey kalmaz. Nasıl kafadan böyle şeyler önerebiliyorsunuz uzmana falan danışmadan . Bunları ciddiye alıp uygulayacak insanlar var.
Açılın ben diş hekimiyim... beyazlatıcı diş macunlarını bile kullanmayın. içerisindeki büyük çizici partiküller diş minesini aşındırarak ilk etapta beyazlatmış gibi göstersede uzun vadede dişte hassasiyet ve daha kolay ve kalıcı renklenme yapıyor. Dişler kendi doğal renginden bleaching dediğimiz kimyasal beyazlatma haricinde değişmez. bleaching yaptırdıktan sonra da içilen çay sigara ve kahve dişte daha çok renklenmeye sebep olur. yani her yazılana inanmayın kafanıza göre tedavi uydurmayın. ayrıntılı bilgi tüm diş hekimi kliniklerinde.
denedim karbonat ve lımonu gercektende beyzlatı ınanmadım