Hepimizi Kandırmışlar: Mr. Beast Kai Cenat'ın Odasını Havaya Uçurduğu Videonun Arka Planını Paylaştı

Dünyanın en büyük YouTuber'ı Mr. Beast ile birlikte yayın yapan platformun en popüler Twitch yayıncılarından Kai Cenat'ın odasının yüzlerce havai fişekle havaya uçurulmasının ardından muazzam bir prodüksiyon çıktı.

Kai Cenat ve Mr. Beast geçtiğimiz günlerde binlerce kişiyi ekrana kilitleyen ortak bir yayında bir araya gelmişlerdi.

Kai Cenat'ın adeta bir tiyatro sahnesi gibi oynadığı oyunlara göre özel dekorlarla süslediği meşhur odasından gerçekleşen yayında bu kez arka planda ise Amerika Bağımsızlık Günü kutlamaları için yerleştirilmiş yüzlerce havai fişek vardı.

İkilinin yayını Kai Cenat'ın bir arkadaşının odaya dalıp yüzlerce havai fişeği tutuşturarak ünlü yayıncının odasını ateşe vermesiyle ve büyük bir patlamayla sona ermişti.

Patlayan yüzlerce havai fişek odayı dumana boğarken ikili fitilin ateşlenmesinin ardından odadan koşarak uzaklaşmışlardı. Bu anlar ise internette milyonlarca kez izlendi.

Ancak ikilinin tüm dünyayı trollediği paylaştıkları video ile ortaya çıktı! Meğer sırf bir şaka uğruna Kai Cenat'ın odasını boş bir alanda yeniden inşa etmişler.

Mr. Beast'in devasa prodüksiyonlu videoları hesaba katıldığında Kai Cenat'ın odasını yeniden inşa etmiş olması pek de şaşırtıcı değil esasen. Zira kimi hayranlar odayı didik didik inceledikten sonra odanın bir kopya olduğuna kanaat getirmişlerdi ancak standart bir gözün bu farkları yakalaması hayli zor. Ne diyelim, helal olsun!

Kaynak

İlginizi Çekebilir

Küçücük Odada Yüzlerce Havai Fişeği Ateşleyen Arkadaşı Ünlü Yayıncı Kai Cenat'ın Odasını Yaktı!
Hayranlarından Adeta Dayak Yiyen IShowSpeed'in Saçını Yolup Satmaya Çalıştılar
Sokakta Öpüşen Çifti Taciz Eden Yayıncı Canlı Yayında Silah Çekti!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası