Henüz Yaşı Çok Küçük Gözüken Damadın, TikTok'ta Paylaşılan Evlilik Görüntüleri Tepki Çekti

Henüz yaşı çok küçük gözüken damadın ev içinde ve düğün salonunda kaydedilen görüntüleri tepki çekti.

Görüntülerin nerede çekildiğine dair bilgi verilmezken, görüntülerdeki damadın ve gelinin pek de mutlu gözüktüğü söylenemez.

İşte o görüntüler: 👇

👇

👇👇

👇👇👇

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
04.03.2022

Hep doğudaki çocuk yaştaki evlilikleri dilimize doluyoruz , hiç batıda (Bilhassa ABD ve İngilterede) çocuk yaşta hamile kalan anneler konusundan bahseden yok , daha 13-14 yaşındayken alkol ve uyuşturucuya başlayan , bir dünya kafayla önüne gelenle yatan , babası bile belli olmayan bebekler doğuran kendisininde bebeğinde hayatını kabusa çevirenlerden bahis yok. Bir ara BBC sabah kuşağında bu konuyla ilgili kuşak programı vardı , rezil olmuş hayatlar ve bu kangren yarayla nasıl başa çıkacağız açmazı tartışılıyordu. Ve bunlar öyle numunelik filan değil ciddi sayıda çocuk anne rehabilite edilip zaten kendi çocuk olan annelere çocuk bakma dersi veriyorlardı filan. Toplumun karar vermesi gereken konu şu , cinsel özgürlük ile aile kurma özgürlüğü neden farklı , neden cinsel özgürlük hakta resmi olarak beraberlik kurmak yasak.

04.03.2022

Ha burdaki örnekte muhtemelen zoraki bir evlilik var , ama zoraki olmadan kendi tercihleri ve ailelerin onayıyla genç yaşta evlenip , kız küçük diye kovuşturmaya uğrayanda yığınla evlilik var. Boş vakti olan bu konuda bir düşünsün derim bence.

Oğlan daha çocuk o kesin de kızın da mutluluğu yüzünden okunuyor!

04.03.2022

Daha cok yanindaki kırmızı elbiseli kizin gözü kaldi gibi 😆

04.03.2022

Çocuk küçük farkında değil olayın ama belli ki kızın gönlü yok. Yazık belki de başkasını seviyordu. Başkalarının isteğine göre yitti bitti gitti ömür işte. Özgürlüğüme kurban olayım ya.

TÜM YORUMLARI OKU (45)