Henüz Çorlu'nun Acısı Tazeydi: '5 Aydır Kendimizi Paraladık, Şimdi Suçlu Kim?'

Ankara'dan kalkıp Konya'ya giden yüksek hızlı trenin, hareketinden kısa süre sonra aynı hatta ilerlemekte olan kılavuz lokomotif ile çarpışması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti, 86 kişi yaralandı. Çorlu tren faciası henüz taze iken, yeniden yaşanan benzeri hadise ülkeyi bir kez daha yasa boğdu. 

Faciada hayatını kaybedenlerin ardından sosyal medyada taziye mesajları atılıyor, bir yandan da ihmal tartışmaları yürüyor. Ayrıca 25 kişinin hayatını kaybettiği Çorlu'daki kazada hayatını kaybedenlerin yakınları haykırıyor: '5 aydır 'başka can yanmasın' diye kendimizi paraladık. Şimdi suçlu kim?' 

Türkiye güne Ankara'daki tren kazası haberiyle uyandı.

Ankara'da Yüksek Hızlı Tren, Kılavuz Lokomotif ile Çarpıştı: '9 Vatandaşımız Hayatını Kaybetti'

Tıpkı geçtiğimiz aylarda yaşanan ve 25 can alan Çorlu tren faciasında olduğu gibi yeniden ihmal iddiaları gelmeye başladı.

Ankara'daki Yüksek Hızlı Tren Faciasında 'Sinyalizasyon Sistemi Yoktu' İddiası

Çorlu'da 9 yaşında hayatını kaybeden Oğuz Arda Sel'in annesi Mısra Sel, "5 aydır 'başka can yanmasın' diye kendimizi paraladık!" diyerek isyan etti.

Aynı kazada kızını kaybeden Gürkan Köse de, "O koltukları hak edenlere bırakın ki başka canlar yanmasın" diyerek gösterdi tepkisini.

Bugün Ankara'daki kazada aramızdan ayrılanlardan biri de Ankara Üniversitesi'nden Prof. Dr. Berahitdin Albayrak oldu.

Sosyal medyada alınmayan önlemlere öfke var...

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
13.12.2018

Yapılacak tahmini açıklamaları düşününce sorumlu ben bile çıkabilirim.

13.12.2018

Bak Fransa'ya akaryakıt zamlarından dolayı nasıl istediklerini aldılar, Macron özür diledi, geri adım attı, bir de bize bak insanlar ölüyor ama kimse sokağa çıkıp tepki göstermiyor ne ara bu kadar değersiz oldu bu Türk halkının canı, ne ara bu kadar kendinden vazgeçti anlamak mümkün değil...

13.12.2018

Tren kazası oldu diye market falan mı yağmalayalım? Amaç ne?

13.12.2018

Suçlu mu yöneticiler değil. Gerçekten değil. Gerçek suçluyu kimse dile getirmiyor. Sadece göstermelik bir tepki oluyor ve sonra sönüyor. Peki suçlu kim ? Cevabi aramızda. O yöneticileri seçenler suçlu. Çünkü hatayi bir yada iki dega yaparsin sorumluluğu ustlenmeyenleri seçerek. Ama defalarca yapılıyorsa bunda onlari seçenler asıl suçlu. Başka yerde aramayin.

13.12.2018

akgezenler aramızda %50 lik kısmı oluşturuyor her iki kişiden biri suçlu..

TÜM YORUMLARI OKU (13)