Henüz 3 Günlükken Evlatlık Verdikleri Çocuklarıyla 20 Yıl Sonra Bir Araya Gelen Aile

Çin'de uygulanan katı çocuk politikası yüzünden 2. çocuklarını evlatlık vermek zorunda kalan bir aile çocuklarını ilk defa 20 yıl sonra gördü. Çin'de bir çanta içinde pazar yerine bırakılan çocuğun yanına bir de not bırakılmıştı; 'Seni 20 yıl sonra Kırık Köprü'de bekliyor olacağız.' 20 yıl sonra o buluşma gerçekleşti.

'Seni 20 yıl sonra Kırık Köprü'de bekliyor olacağız.'

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
12.12.2017

Devletlerin yaptıkları savaşlar, yıkımlar, zorbalıklar işte böyle sonuçlar doğuruyor. Şansı varmış evlat edinen aile iyi çıkmış.

Pasif Kullanıcı
13.12.2017

20 yıl sonra da hangi gün tarih yazmamışlar,nasıl haberleşmişler ailesini nasıl bulmuşlar da kameralar da gelmiş off bunları da öğrenmek istiyorum :)Keşke ama keşke kendi ailesiyle büyüseymiş hiç bunlar olmasaymış eminim onun için bu gerçek zordur çünkü artık iki aile var evlat edinen taraf öz değil bu yüzden kendisini ait hissetmekte zorlanır öz ailesini de uzaklıktan ayrı büyüdüğünden dolayı öyle.Ama bunun yanı sıra kız çok şanslıymış diyebilirim kendisini evlat edinen aile tarafından nasıl sevildiği belli.Demin öz çocuğuna şiddet uygulayan anneyi gördükten sonra özellikle bunu söyleyebilirim.Anne olmak,aile olmak öz olmakla değil vicdanla sevgiyle olur bunu biliyorum.Süleyman amca ve Ayla'da da gördüğümüz gibi.Umarım bu kız da sevildiğini hissederek mutlu olur.Ailesi de öyle.

Pasif Kullanıcı
13.12.2017

kızda hiç bir tepki yoktu onlara karşı hiç bir hissi kalmamış ,diğerlerini anne bilmiş .olsun öz evlat gibi hatta daha iyi sevgi verilmiş herhalde dinide tabiki hristiyan olmuştur.

13.12.2017

Pardon da burada dinin ne ilgisi var? Ayrıca onun duyguları hakkında ne biliyorsunda hiç hissi kalmamış diyebiliyorsun?

TÜM YORUMLARI OKU (12)