Hemşirelerin İdeal Sevgili ve Eş Olduklarını Gösteren 12 Sebep

Hemşirelik, kuşkusuz en kutsal mesleklerden biri. Tamamen yardımseverlik temelinin üstüne inşa edilen bu güzide mesleği icra eden hemşirelerle birlikte olmak bir ayrıcalık sayılır. Eğer zaten hemşire bir sevgiliye sahipseniz gurur duyun, değilseniz de şimdiden arama çalışmalarına başlayın bizce.

1. Yardımsever ve insani mizaçlıdırlar.

Hemşirelik, bunlar olmadan yapılabilecek bir meslek değil. Özlerinde daima iyilik vardır.

2. Kendilerini başkalarına adarlar.

Bu onlar için iyi bir özellik olmayabilir; ama aileleri için güzeldir. Her zaman yardımınıza koşacak, öncelikle sizi düşünecektir.

3. Kriz yönetimi konusunda çok iyidirler.

Meslekleri soğukkanlı olmayı gerektirdiğinden, kriz yönetimini iyi bilirler. Hayatınızda çıkabilecek herhangi bir sorunu daha kolay atlatırsınız.

4. Sağlık sorunlarınızda özel bir hemşireniz olması harikadır.

Bu çok büyük lüksün sevdiğiniz kişide olması harika bir özellik değil mi? Hastanede yaptırmanız gereken iğneyi, pansumanı evde sevgiyle yaptırabilir; hastalıkları daha kolay atlatabilirsiniz. Yanlış ilaç kullanımı, yanlış teşhis, hastalığınızı geç fark etme gibi durumlar evinizden uzak olur.

5. Aile büyükleriniz onu çok sevecektir.

Yukarıda bahsettiğimiz durum sebebiyle elbette. Yaşlandıklarında yakınlarında bir hemşire olması fikri onlara cazip gelecektir. Üstelik bir de devlet memuruysa ona bayılacaklardır.

6. Aynı anda birçok işi yapabilme yetenekleri vardır.

İşleri organize etme becerileriyle hayatınızı kolaylaştırırlar. Bir evi çekip çevirmek onlar için çocuk oyuncağıdır.

7. Çalışkan ve prensiplidirler.

O kadar yoğun dersi vermek kolay mı sandınız?

8. Daima farklı sohbet konularınız olacaktır.

Bir hemşireyle birlikteyken asla sıkıcı sohbetlere maruz kalmazsanız. Tabii anlatılan hikayelerin çoğu korkunç ve iğrenç olabilir, bu tür konular ilginizi çekiyorsa hiç sıkılmazsınız.

9. Evde bir sürü eşantiyon ürününüz olur.

Her ne kadar eskisi kadar fazla olmasa da, ilaç firmaları ve hastaneler çalışanları için eşantiyon hediyeler dağıtmaya devam ediyor.

10. İnsanlar sevgilinizin ya da eşinizin hemşire olduğunu duyunca içten içe bir imrenme duyacaktır.

Hemşireler genelde çekici bulunur. Bunun üstüne yeteneklerini de katınca, kıskanılmamanız biraz zor.

11. Nöbetler ilişkinize farklılık katar.

Evet, nöbetler çiftler için büyük sıkıntı, tatil ve bayram gibi özel günler bile güme gidebiliyor. Ancak farklı bir açıdan düşünüldüğünde sabah iş akşam ev monotonluğunu yıkan nöbet geceleri, ilişkinize değişiklik katacaktır.

12. Çocuklarla iyi anlaşır ve onları iyi yetiştirirler.

Bebek bakımı ve çocuk yetiştirme konuları onlar için hem kolaydır, hem de bu konular hakkında yeterli bilgi beceri sahibidirler.

BONUS: Kadın ruhundan anlarlar.

Elbette erkek hemşireleri unutacak değildik. Saydığımız tüm sebepler onlar için de geçerli. Üstelik eğer aşırı kıskanç değilseniz, birlikte olduğunuz kişinin kadın ağırlıklı bir meslekten olması; onun sizi daha iyi anlamasını sağlayacaktır.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
14.10.2016

Kötü hemşire yoktur. Kötü bir insan vardır ve o insan hemşire olmuştur. Kötü hasta yoktur. Kötü bir insan vardır ve o insan hasta olmuştur. Ve evet herkes kötüymüş gibi konuşmak, büyük bir kötülüktür.

14.10.2016

tıp dünyası yıllardır hemşirelerin neden hastanenin sahibi gibi davrandığını çözemedi. Bu saydıklarınız doktorlar için geçerli hemşireler için değil.

14.10.2016

ben de öğretmenlerin ideal eş sevgili olduğuyla ilgili bir galeri oluşturmayı düşündüm 100 den fazla sebebi olduğu için yorulmak istemedim. Üşendim.

14.10.2016

Editör ömründe hemşire ile takılmamış beli. Ne kadar zor ve yıpratıcı olduğu hakkında hiç fikri yok. İşin hasta ve senden beklenti içinde olan insanlar. Hem bunu sorumluluğu hem de stresi insanı ne hale getiriyor bir fikrin var mı ? Etrafında sürekli ölüm ve hastalık olması ne demek ?Orada günlük olarak oluşan sürtüşmelerden, kavgalar vs. Bunun yanı sıra kalınan nöbetler var birde. Yetmiyormuş gibi adı hemşire olan birine pis pis bakıp yavaşamaya çalışan çakal çukallar var tabi. Bütün günün üzerine eve bütün bunların yorgunluğu ile gelmek var. Sence bütün bunlardan sonra tahammül kalıyor mu insanda ? Bu galeriyi evde kalmış bir kızın son çırpınışları diye not aldım ;)

TÜM YORUMLARI OKU (73)