Hemşirelerin Çok Sık Karşılaştığı 7 Şey

Herkesten biraz anlayış...

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
YORUMLAR
04.02.2018

Anlayışın karşılıklı olması şart. Hastanedeki herkes gergin, herkesin morali bozuk. Kimse keyfinden orada değil. Bazen bunu unutuyorlar.

Annemin hemşire olmasından dolayı bu olaylara o kadar çok şahit oldum ki :D Bana çok normal geliyor o yüzden :D Hemşire çocuğu olmak da çok zordur. Hasta olmak yasaktır evde. En ufak bir burun akintisinda haşırt diye sokar iğneyi (benim annemin eli hafiftir o ayri) üstüne bir de azar yersin 'niye dikkat etmiyorsun sen kendine? Niye hasta oluyorsun?' diye. Okulda aşıdan kacabilirsin ama bu sefer de evde annen kıstırır. Ev sanki mini hastaneymişçesine ilaçlar enjektörler serumlar her yerden fırlar. Evde sağlıksız şeyler asla yenmez. Çat kapı iğne yaptırmaya gelenlerin poposunu açtığı pantolonları geri yukarı kaymasın diye orayı tutmakla gorevlisindir, çocuk geldiyse onu zaptetmeye yardımcı olursun falan filan.

04.02.2018

Ne güzel işte evde bir sağlıkçının olması her açıdan iyi bir şey, tabi herkesin hasta olunca gelip evinizi istila etmesi dışında :)

05.02.2018

özel hastanelerin full time manken, part time hemşire arayışı, cinsel obje olarak hemşire ve doktor tacizine uğrayan hemşire figürleri unutulmuş. ilk akla gelenler :)

TÜM YORUMLARI OKU (7)