Hemen Şimdi Bavulunu Toplayıp Gitme İsteği Uyandıracak 10 Yoga Tatili

'Yoga', 'Spa' ve 'Wellness' seyahatleri günümüzde en popüler tatiller haline geldi. Artık Angelina Jolie'den, Madonna'ya, Victoria Secret mankeni Gisele Bundchen'den herkes bu tarz tatilleri tercih ediyor. İnsanı yenileyen, canlandıran bir tatil ve sevdiğin şeyleri neden birleştirmeyelim? Biraz Yoga deneyimi, rahat kıyafetlerle huzur bulabileceğin, yalnız da katılabileceğin bu eşsiz seçenekleri gözden geçirmelisin. Bu Resort'larda doğanın içinde konaklayacak, organik yiyeceklerle beslenecek, sabah akşam uzman eğitmenler eşliğinde Yoga / Meditasyon yapacak, masajın keyfini çıkarıp, uzun kumsallarda, egzotik adalardaki ormanlarda veya zen bahçelerinde yürüyüşe çıkabileceksiniz... Bu Yoga Retreat Tatilin aşkı ile Yoga'nın ruhunu birleştirdik ve sizin için 'Arınma, Yenilenme ve Detoks' için kaçırmamanız gereken 10 Yoga Tatil Yeri seçtik.

1. Yoga Barn, Bali, Endonezya

Julie Robets'in filmi 'Ye, Dua Et, Aşık Ol' filmindeki gibi bir Yoga macerasına ne dersiniz? Yoga Barn, dünyanın en güzel yerlerinden birinde, Bali Adası'nın Ubud Bölgesi'nde yer alıyor. Nefes kesen manzarası ile, uçsuz bucaksız pirinç tarlarları arasında yer alan Yoga Barn, gün içerisinde çeşitli Yoga dersleri sunduğu gibi, gayet uygun ücretlere konaklama imkanı da sunuyor. Açıkhava Yoga deneyiminizi burada keşfedecek, huzurun, güzelliğin, keyfin tadını çıkaracaksınız. Boş zamanlarınızda Maymun Ormanı'na gidebilir ya da Müthiş güzellikteki Bali Tapınakları'nı ziyaret edebilirsiniz. 

The Yoga Barn - Bali Yoga Studio & Class Schedules, Ubud - Bali

2. Myoshinji Temple, Kyoto, Japonya

Kyoto, 2015 yılında dünyanın en güzel şehri seçildi. Binlerce tapınağın arasında yer alan bu 'tapınak otel' de, birkaç yüzyıllık. Geleneksel Japon evlerinde olduğu gibi yer yataklarına, sıcak Japon hamamları 'onsen'lere, müthiş zen bahçelerine ve enfes organik Japon mutfağına sahip. Özel gruplara Yoga ve Zen Meditasyon dersleri için ev sahipliği yapıyor. Özellikle ilkbaharda 'Cherry Blossom'a (Bahar Çiceklerine) ve sonbaharda tüm şehrin kırmızıya büründüğü dönemleri kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Unutmadan! Bu otel özel izinle sadece grup ziyaretçileri kabul ediyor...

Myoshinji Temple | Top

3. Ananda Spa&Resort, Himalayalar, Hindistan

İşte bir başka büyüleyici yer! Himalaya Dağları'nın eteklerinde büyük bir alana yayılan ve dünyanın en iyi Ayurveda ve Spa Resortu seçilen bu yer, gerçek iç huzuru, beden ve zihin sağlığıyla birleştirmek isteyenler için ideal bir yer. Ayurveda Doktorları ile sizin için seçilen yemek programlarını uygulayabilir, uzman eğitmenler eşliğinde sabah Yoganızı yapabilirsiniz. Boş vaktinizde 80 farklı masaj seçeneğinden birini yaptırabilir, Ganj Nehri yakınlarında uzun yürüyüşlere çıkabilirsiniz.

India Spa Resort | Ayurveda Spa Resort | Official Site Ananda in the Himalayas | Spa Resort India - Ananda Spa

4. Haramara Retreat, Riviera Nayarit, Meksika

Haramara Yoga Tatil Merkezi, Robinson Crusoe'un günümüzdeki yeri olarak tanımlanıyor. Burası büyüleyici bir yer. Doğayı ve doğallığı savunan çevre dostu yapısı dolayısıyla, elektrik ve internet olmayan bu yer, aslında çok da lüks sayılan bir Yoga Retreat Hoteli. Açık hava odaları ve müthiş spası ile rahatlayabilir, yenilebilir, iç huzura kavuşabilirsiniz. Uçsuz bucaksız, kendine özel kumsalı ise muazzam.

Events - Haramara Retreat

5. Goldensand Yoga Retreat, Karpaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

Kıbrıs'ta olan dünyanın en güzel ve dokunulmamış kumsallarından biri seçilen 3700m'lik Altınkumsal'da yoga tatiline ne dersiniz? Kumsalda yer alan bungalowlarda kalıp, organik yiyecekler yeniliyor. Yerli yoga eğitmenleri eşliğinde gün doğumunda ve batımında Yoga, Meditasyon yapılıyor. Karpaz Yarım Adası, tarih boyunca medeniyetten kaçmak ya da inzivaya çekilmek isteyenlerin uğrak yeri olmuştur. Bu nedenle de, yarım adada çok sayıda manastır inşa edilmiştir. Şanslıysanız, deniz kaplumbağaları caretta carettaları da görebilirsiniz. Gece 12'den sonra elektrikler kesiliyor ve dalgaların sesini dinleyerek uykuya dalnıyor. Fiyatlar da çok uygun olduğundan kaçırılmaması gereken bir tatil.

http://www.goldensand.gr/

6. Sivananda Yoga Ashram, Bahamalar

Cennet Adası'nda yer alan bu yoga merkezi muazzam güzellikte. Burada çok özel organik yiyecek ve içecekler sunuluyor. Sivananda, dünya çapında bilinen bir yoga çesidi ve Guru Sivananda günümüzün yogasını Batı'ya tanıtanlardan... Yoga, Meditasyon ve yaşam hakkında bilmek istediğiniz her türlü felsefe dersleri de mümkün. Burada rahatlayıp güzel bir tatil yaparken, aynı zamanda spirituel olarak da gelişeceksiniz.

Sivananda Ashram Yoga Retreat Bahamas

7. The Yoga Farm, Costa Rica

Yoga ve sörf beraber çok uyumlu oluyor! Bunu sağlayan tatil yerleri de, kolay kolay bulunmuyor. Burası doğayı, okyanusu, sörfü ve yogayı sevenler için ideal. Yoga Farm, okyanusa bakan Yoga odaları, organik sebze ve meyve yetiştirildiği çiftliği ile bambaşka rahatlatıcı ve huzur verici bir tatil imkanı sunuyor. Fiyatlar uygun, fakat dilerseniz çiftlikte gönüllü çalışmayı teklif edip burada kalabilirsiniz.

Yoga Farm Costa Rica - The Yoga Farm, Costa Rica.

8. Samahita Retreat, Koh Samui, Tayland

2003'te açılan dünyanın en güzel adalarından biri olan Koh Samui'ye kurulan bu olağanüstü güzellikteli yere yogaseverleri bekliyor. 40 odasıyla, bir detoks bölümü ve sağlıklı mutfağı ile 5 yıldızlı bir otel gibi hizmet sunuyor. Thailand'ın büyüleyici güzelliğinde, yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz. Boş vakitlerinizde masaj yaptırabilir, okyanusa dalabilir ve Samahita'nn hemen yer aldığı kumsalda yürüyüşlere çıkabilir, yüzebilir, doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

Yoga Retreat - Health Spa & Wellness Programs in Thailand

9. Rovaniemi Retreat, Finlandiya

Finlandiya'nın doğası herkesin 'ölmeden önce görülmesi gerekenler listesi'nde yer almalı. Kışın dışarı çıkabilir Kuzey Işıklarını görmeyi bekleyebilirsiniz.Yazın ise bitmeyen yaz gündüzlerinin keyfi ile göl kenarında gece hala aydınlık olan gökyüzünün altında yürüyüşe çıkabilirsiniz. Bunların hepsini yaparken bir de Yoga, Meditasyon, kişisel gelişim ve sağlıklı yiyeceklerle birleştirdiğinizde size unutulmaz hayat deneyimi sunar. Çok şirin ve rahat, tahta evlerde kalıp, Fin hamamında yorgunluğunuzu atıp, boş vakitlerinizde doğa yürüyüşlerine çıkabilir, kayak ve kızakla kayabilirsiniz.

Metsäkyly Forest Retreat

10. Jason Vale Juice and Yoga Retreats, Türkiye

Kilo vermek isteyenlere göre mükemmel bir yoga tatili, hem de Türkiye'de! Dünyaca ünlü Jason Vale'nin meyvesuları çok özel ve kilo kaybetmede çok işe yarıyor. Bunun dışında Yoga, Meditasyon, fitness ve farklı egzersiz ve aktivite programları sunuyor. Bir veya iki haftalik bu 'Retreat' size çok iyi gelecek! !

Juice Master - Juice Master

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!