Hemcinsine Sapıklık Yapan Kadın, Polis Zoruyla Uzaklaştırıldı

Antalya Manavgat'ta takı ve aksesuar mağazası sahibi kadın Z.Ç. sosyal medyada önce müşteri ilişkisi sürdürdüğü B.Ö.'nün tacizleri karşısında iş yerine polis çağırdı. Z.Ç.'nin şikayeti ile gelen polisleri gören B.Ö. kendisini takı mağazasının üst katındaki tuvalete kilitledi. 

Kumluca ilçesinden Manavgat'a gelen B.Ö., Z.Ç.'nin takı mağazasının önünde dün sabahtan akşama kadar oturdu. Z.Ç. mağazasını açmak için bu sabah geldiğinde B.Ö.'nün mağazanın önündeki bankta sabahladığını gördü.

Mağaza sahibi kadın Z.Ç.'nin araması ile polislerin gelmesiyle genç kadın B.Ö. kaçarak uzaklaştı. Mağaza sahibi kadın, takıntılı aşığının yeniden gelmesi üzerine iş yerine davet ederek kendisiyle oturup konuşmayı denedi.

Kadını ikna edemeyen mağaza sahibi, arkadaşı aracılığıyla polisi arayarak yardım istedi. Mağazaya polislerin geldiğini gören B.Ö., koşarak üst kata çıkıp kendisini tuvalete kilitledi.

Tüm çabalara rağmen tuvaletten çıkmayan kadın, olay yerine gelen kadın polis tarafından ikna edilip çıkartıldı.

"İlk başlarda sadece alışveriş için yazıyordu"

B.Ö. ile 6 ay önce sosyal medya üzerinden tanıştığını belirten mağaza sahibi Zeliha Çelik, “İlk başlarda sadece alışveriş için yazıyordu. Bir süre sonra benden hoşlandığını, beni sevdiğini söyleyince kendisine kötü davranmaya başladım. 4 ay önce başladı. Çarşamba günleri Kumluca’dan Manavgat’a gelip sabahtan akşama kadar iş yerimin önünde oturup, gidiyordu. Beni sevdiğini, aşık olduğunu söyleyince bir daha gelmemesi için defalarca tersledim. Ama ne yaparsam vazgeçiremedim. Son günlerde iyice azıttı. Önceki gün gelip iş yerimin önüne oturdu. Artık Manavgat’ta yaşayacağını, iş bulup çalışacağını, benim gönlüm oluncaya kadar bekleyeceğini söyledi. Kendisini yine tersledim ve burayı terk etmesini istedim. Bana kendisinin deli olduğunu, her şeyi yapabileceğini söyledi. Öğrendiğim kadarıyla geceyi yine iş yerinin önünde bankta geçirmiş. Sabah 07.00’de kalkıp beklemeye başlamış. Ben saat 13.00’te geldiğimde burada bekliyordu. Kendisiyle konuşmak için içeri çağırdım. Ne söylesem fayda etmedi. Polis çağırdım. Polisler gelince yukarı çıkıp tuvalete kendisini kilitledi. Tuvaletin kapısını açmıyor” dedi.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
05.06.2023

Buradaki rahatsızlık veren şey lezbiyen ilişki değil, istenilmediği halde taciz haline varan zorlama durumu bunu vurgulasanız daha doğru olacak sanki.

05.06.2023

sanki değil öyle olması gerek çok haklısınız 👏 başlığı okuyunca dikkatimi o çekti

05.06.2023

Ben bu sitenin satıldığını ya da el değiştirdiğini düşünüyorum. Artık her şey saçma sapan. Başlıklar saçma sapan, içerikler, anketler saçma sapan. Ben bu sitede daha önce heteroseksüel sapık şeklinde bir başlık atıldığına şahit olmadım ama nedense lezbiyen sapık diye özellikle vurgulanmış sanki tüm lezbiyenler sapıkmış gibi... Derdiniz nedir?

05.06.2023

Fazla alınganlık yapmışsınız, lezbiyenlik vurgulanabilir çünkü daha önce olmayan bir durum. Ben daha önce bi kadının başka bir kadını taciz ettiğini duymamıştım... Heteroseksüel diye belirtmek saçma çünkü genelde tacizler erkekten kadına oluyor... Yani herşeyde de bi bok aramamak lazım...

05.06.2023

Millette lezbiyen yazmasına ne takılmış ne takılmış... Gazetecilikte hep verilen bir örnek vardır, köpek adamı değil, adam köpeği ısırınca haber olur diye... Tacizlerde genelde erkek kadına yöneliktir, kadının kadını kaç kere taciz ettiğini duydunuz.. Sizin pamuk kalpleriniz incinmesin diye belirtmesinler mi?

07.06.2023

Cok haklisin

TÜM YORUMLARI OKU (54)