Hem Oynayan Hem İzleyen Tüm Futbolseverlerin İçini Ferahlatan 10 FIFA23 Golü

Oyunlarda futbol deyince hepimizin aklına artık FIFA geliyor. PES'in yıllar içinde yaşadığı düşüşten sonra bir numaralı futbol serisi olarak ön plana çıkan FIFA'da oyuncular her yıl milyonlarca gol atıyor, birbirinden heyecanlı spor müsabakaları gerçekleştiriyorlar. Bugünkü listemizde izleyenlerin beğenisini kazanan ve heyecanlandıran en iyi golleri sizler için derledik.

1. Topun arkasında Ronaldo olduğunda ne yaşanacağını hepimiz çok iyi biliyoruz.

Ronaldo ve serbest vuruş yan yana geldiğinde karşı takım için çok tehlikeli durumlar ortaya çıkabiliyor. Bu golde de Ronaldo harika bir falso ile topu ağlara yolluyor.

2. Kornerden kullanılan bu köşe vuruşu harika bir şekilde noktalanıyor

Kornerden yapılan bu köşe vuruşu, oyuncudan gelen kafa ile beraber harika bir gole dönüşüyor.

3. Yine bir serbest vuruş, yine enfes bir gol.

Topun arkasında bu defa Manchester City'den De Bruyne var. Kalenin 20 metre arkasından yaptığı vuruş ise tam köşeye falsolu bir şekilde gol oluyor. Bize de bu 90'a atılan nefis golü izlemek kalıyor.

4. Bu defaki golü izlerken hayatımızı sorguluyoruz

Kimi şutlar doğdurdan gol olurken kimleri de bizlere gitmeli gelmeli anlar izletip heyecanımızı tepeye tırmandırıyor. Kornerden kullanılan pasla başlayan bu golü izlerken yerimizde durmak mümkün değil.

5. Listemizdeki en heyecan dolu ve şaşırtmalı gol bu olsa gerek.

Gol oldu mu olmadı mı olduysa nasıl oldu diye sorular sorduğumuz gollerden birisiyleyiz. Köşe vuruşundan sonra gelen rövaşata hiç de golmüş gibi gözükmese de, kamerayla biraz oynayınca aslında durumun ne olduğunu çok daha iyi anlıyoruz.

6. Bu defa sade ama oldukça klas gözüken bir golümüz var.

Listedeki diğerlerinin aksine bu gol oldukça sade, ama bir o kadar da klas gözüküyor. Hızlı bi paslaşmanın ardından açılan boşluğu Di Natale çok estetik bir şekilde değerlendiriyor ve topu ağlara gönderiyor.

7. Bu defa da topun arkasında Mesut Özil var.

Bu defaki golün sahibi Arsenal formasıyla harikalar yaratan Mesut Özil. Taçtan gelen topa sağlam bir rövaşata çakan Özil, topu olabilecek en hızlı ve havalı şekilde ağlara yolluyor.

8. Bu golde işler hiç de düşündüğümüz gibi gitmiyor.

Golün hemen kısa paslaşmaların ardından geleceğini düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Şutu savuşturduktan sonra çok hızlı bir şekilde atağa kalkan takım, rakibine tepki şansı bile vermeden topu orta sahaya kadar sürüyor ve oldukça uzak mesafeden harika bir gole imza atıyor.

9. Listemizde en havalı gözüken gol sanırsak bu olsa gerek.

Listemizin en heyecanlı ve havalı gözüken golü bu olsa gerek. Ceza sahasında atılan birkaç hızlı çalım ve ardından gelen keskin bir şutla top fileleri havalandırmayı başarıyor.

10. Listemizin son golü izleyenleri şaşkınlığa uğratan cinsten.

FIFA 23'ün en temiz ve iyi çalışan futbol oyunu olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz, öyle ki bazen gördüklerimiz bize fizik yasalarını dahi sorgulatabiliyor. Bu golün gerçekleşmesi için de futbolcular fizik yasalarını bol bol bükmek zorunda kalmışlar.

İlginizi Çekebilir

Diablo 4'teki Bir Eşya Açıklaması Depresyonla Boğuşan Oyunculara Umut Oldu
Ubisoft’un Yeni Oyunları Sadece Ubisoft Connect Platformuna Özel Olacak
Diablo 4 İnceleme Dosyası: Cehennemin Kapıları Ardına Dek Açık

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!