Hem Korku Hem De Eğlence: puhutv'de Cadılar Bayramı'nda İzleyebileceğiniz 10 Film

'Cadılar Bayramı' ismi itibariyle korkunç gözükse de aslında eğlenceli aktivitelerin olduğu bir gece. Neredeyse her ülkede eğlenceli aktivitelerin yaşandığı Cadılar Bayramı'nda izleyebileceğiniz korku temalı filmleri sizler için derledik. 👻

1. Saw 7

Jigsaw’un ölümcül oyunları devam ederken, Jigsaw’dan kurtulan bir grup insan kendilerine yardımcı olmak için destek ararlar ve bu kişi Bobby Dagen’den başkası değildir… Dagen, Jigsaw’dan kurtulmuş nadir insanlardan biridir ve sahip olduğu bazı gizli sırlar yeni bir dehşet dalgası yaratacaktır.

2. Texas Chainsaw

Teksas’ta geçen 1974 yapımı bu korku klasiği kaldığı yerden devam ediyor... Kasaba halkı, uzun zamandır yaşanan kayıplardan Sawyer ailesinin sorumlu olduğunu düşünmektedir. Zaten cinayete meyilli bir aile olan Sawyer ailesi, her adımlarında şüpheleri daha da arttırmaktadır. Halkın şüpheleri sonunda doğrulanır: Genç bir kadının dört arkadaşı feci bir şekilde öldürülmüştür ve bu kadın Sawyer'ların evinden kaçmıştır. Küçük kasabada söylentiler artınca, öfkeli bir kalabalık, Sawyerlar'ın evinin etrafını sarar ve evi ateşe vererek ailenin tüm fertlerini öldürür. En azından öldürdüklerini düşünürler...

3. Goodnight Mommy

Filmdeki ölümcül oyun, 9 yaşındaki ikizler Lukas ve Elias’ın hikayesini anlatıyor. Evleri kasabadan uzakta, ormanlık bir alanda olan ikizlerin anneleri, estetik bir operasyon geçirdikten sonra yüzü bandajlı bir şekilde eve döner ve gerçek anneleri olup olmadığından şüphelenmeye başlar. Ancak onlara yardım edecek kimse yoktur.

4. The House Of Pine Street

Psikolojik bir çöküş yaşayan Jennifer Branagan, 7 aylık hamiledir ve yıllar sonra yaşadığı yere yani Kansas'a geri döner. Anne olmanın getirdiği korku, annesi Meredith'in baskıcı tavrı, kocası Luke'la yaşadığı gergin ilişki ve taşınma stresi Jennifer'ı bir hayli zorlamaktadır. Jennifer, hayatının kontrolünü kazanmaya çalışırken, bu kez daha büyük bir sorun ile karşılaşır. Kaldıkları evde tuhaf olaylara şahit olur ve evin hayaletli olduğundan şüphelenir. Bu da zaten yaşadığı korkuyu ikiye katlar. Fakat Jennifer'a kimse inanmamaktadır, haliyle akıl sağlığı da daha kötüye gitmektedir. Böyle bir durumda eve musallat olan, anlam veremediği yaratıkların varlığını kanıtlamaya çalışmak onun için oldukça zordur.

5. Dead Awake

Kate Bowman isimli genç bir kadın, uykusunda ansızın ölen insanların gizemini çözmeye çalışmak isteyen bir sosyal hizmet görevlisidir. Kurbanların, ölümlerinden kısa bir süre önce uyku felci geçirdiklerini öğrenir. Kurbanlar ölmeden hemen önce, kabuslarında bir yaratığın ellerinde can verdiklerini söylemişlerdir. Genç kadın bu esrarengiz ölümleri araştırdıkça, yaratığın öfkesini kendine çeker ve ailesi ile birlikte kendini bu durumdan kurtarmaya çalışır.

6. Red Spring

Geldik vampir temalı en sevilen filmlerden birine: Red Spring. Dünya vampirler tarafından istilaya uğramıştır ve bir şekilde hayatta kalan bir grup insan, sevdiklerini bulabilmek için yola koyulurlar. Ancak herkesin beraber olduğu bir noktada ihanet kaçınılmazdır.

7. Mas Negro Que La Noche

İspanya yapımı olan bu korku filminde Greta adlı genç bir kadın, yakın zamanda ölen halasının evine taşınır. Bu evde çılgın partiler ve büyük eğlenceler düzenlemektedir. Fakat talihsiz bir kaza sonucu halasının çok sevdiği kedisi suda boğularak öldükten sonra her şey bambaşka bir hal almaya başlayacaktır.

8. The Howl

Ürkütücü sahneleri ile korkuyu fazlasıyla hissedeceğiniz bu film bir trende geçiyor. Karanlık ve fırtınalı bir gecede, biletçi Joe ve birkaç yolcu Londra dışına çıkan son trende seyahat etmektedir. Aniden tren bir şeye çarpmış gibi durur ve makinist ne olduğuna bakmaya gider. Makinistten haber alamayan yolcular daha da korkmaya başlar ve panik üst düzeydedir. Karanlıkta bir yaratık olduğunu fark eden Joe, yolcularla beraber kendini korumak için barikat kurar. Fakat karanlıkta bir yaratığın olduğunu ve karşısına çıkan herkesi öldürdüğünü gören yolcuların umudu yavaş yavaş tükenmektedir.

9. Ghost Stories

Listemize hayalet temalı bir film eklemeseydik adet yerini bulmazdı. Phillip Goodman, ölümden sonra hayata, hayaletlere ve doğa üstü güçlere inanmayan şüpheci bir profesördür. Bu inancını sarsacak bir mektup alır. Açıklanamayan üç hayalet vakasının ayrıntıları olan bir dosya alır ve başına geleceklerden habersiz bir şekilde gizemli bir yolculuğa çıkar.

10. Among The Living

Üç çocuk, terkedilmiş bir film stüdyosunu keşfetmek için okulu asar ve maskeli bir adam ile ansızın karşılaşır. Bu gizemli adam, bir kadını kolundan tutup sürüklemektedir. Bunu gören çocuklar kaçmaya çalışırlar fakat olan olmuştur. Adam onları gördükten sonra korku dolu bir macera onları beklemektedir.

Popüler İçerikler

Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR

ımdb puanlarını da yazsaydın da millet listedeki filmlerin ne kadar zaman kaybı olduğunu görseydi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ