Hem İyi Baba Hem de Hayvansever: Kıvanç Tatlıtuğ Yeniden Kusursuzluğun Sözlükteki Karşılığı Olduğunu Kanıtladı

Babalığıyla kalpleri eriten Kıvanç Tatlıtuğ'un geçtiğimiz saatlerde yayılan oğluyla ördek sevdiği video sosyal medya kullanıcılarına yine ve yeniden 'Bize de nasip olur mu?' dedirtti!

Bir dönem hepimizin biricik Behlül'ü olan Kıvanç Tatlıtuğ, yakışıklılığı, girdiği her rolü hakkıyla taşıması ve karizmasıyla gündemden hiç düşmeyen, her şeyiyle mükemmelliğin var olabileceğini kanıtlayan isimlerden biri.

Tüm bunların yanında 2016 yılında evlendiği eşi Başak Dizer'le uyumu, kendisine gösterdiği değer, duyduğu aşk ve romantik halleriyle de kalbimizi tam orta yerinden vuruyor kendisi.

Bir de yakın zamanda baba olduğu gerçeği var tabii! Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in buram buram mutluluk ve huzur kokan evlilikleri 2022'de Kurt Efe'nin doğumuyla taçlandı biliyorsunuz!

O günden bu yana sık sık göremesek de sapsarı saçlarına birçok kez tanıklık ettiğimiz Kurt Efe ortalığı kasıp kavuruyor desek yeridir. Kurt Efe'nin tatlılığı ve babasına çeken genleri bir yana, Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni misyonu babalığa da ayrı bitiyoruz tabii.

Zaman zaman baba oğulun videoları ya da fotoğrafları sosyal medyaya sızıyor ve gündemin de tam ortasına oturuyor haliyle. Geçtiğimiz saatlerde yayılan ördek sevdikleri video da bunlardan biri. 👇

1. Gelin, Kıvanç Tatlıtuğ'un oğluna hayvanseverlik aşıladığı video görünce "mükemmelliğin tarifi misin be adam?" demekten başka bir şey yapamayan sosyal medya kullanıcıları neler demiş beraber bakalım! 👇

twitter.com

2. 👇

twitter.com

3. 👇

twitter.com

4. 👇

twitter.com

5. 👇

twitter.com

6. 👇

7. 👇

twitter.com

8. 👇

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Bir Değişiklik Yapıp Jüri Olmaya Karar Veren Acun Ilıcalı'nın Ortama Ayak Uydurma Şekli Büyük Güldürdü!!
Dubai'den 100 Milyon TL'lik Teklif Alan Merve Boluğur Hemen Havaya Girdi: Eski Merve'yi Geri Getirdi!
O Ses Türkiye Yılbaşı Çekimlerinde Meryem Uzerli'nin Etrafında Pervane Olan Çapkın Murat Boz Dillere Düştü

Popüler İçerikler

İran'ın Cumhurbaşkanı Reisi'nin Ölümü Nedeniyle Türkiye'de 1 Günlük Milli Yas İlan Edildi
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
29.12.2023

Romantik kardeşlerim kıvanç gibi binlerce erkek var, sadece bu kadar yakışıklı ya da parası olmayan. hani onlara şans vermek yerine at hırsızlarını tercih etmezseniz size de denk gelir.

29.12.2023

Türk Kızları nerede hanzo var ise ona dibi düşer.. hele bir iki sabıka kaydı varsa kıvanç'ı bile görmezler.

Bana "Bakın ne mükemmel çiftiz. " imajını fazla fazla göze soktukları izlenimi veriyorlar bu yüzden itici gelmeye başladım ve soğudum. Bütün bu olayların özünde aslında Kıvanç'ın yakışıklılığı yattığı için samimiyet daha da düşüyor. Şunun gibi mesela: Aaa ne güzel aile çünkü Kıvanç gibi yakışıklı birisi normalde daldan dala atlaması lazım. Aa bu kadınla mı evlenmiş? Çünkü Kıvanç elini sallasa ellisi. Aa çocuğa bak babasına çekmiş o da yakışıklı olacak. Aaa hem yakışıklı hem de hanımcı vs vs. Denklemden Kıvanç'ın ultra yakışıklı olmasını al, geri kalan her şey boş izlenimi veriyor yorumlar dolayısıyla bana sahte geliyor.

29.12.2023

Abicim ne kadar dert etmişsin Kıvanç'ı.

Ayrıca Kıvanç kendini geliştirmiş olsa da ayrıca bence abartıldığı kadar iyi oyuncu değil ve bence bu saatten sonra harbi güzel ve sağlam işlerde yer almalı ki sanat sepet tayfanın da onayını almalı. Tamam abim zaten saçmasapan TV dizilerinden kazandığını kazandın, aptal romantik komedi filmlerinden voleyi vurdun. Biraz az para al git Nbc'nin filminde oyna yahut Fatih Akın'ın filminde oyna, Can Evrenol'la film yap vs. Sınırlarını zorla. Bak Robert Pattinson'a, Ryan Gosling'e, Jake Gyllenhaal'a hatta Christian Bale'e. Adamlar durmadan farklı janralarda bambaşka birilerini oynuyorlar hem de jön seviyesi yakışıklı olmalarına rağmen. Kıvanç bunu Türk sineması içerisinde yaparsa hakkıyla onay alır bence. Türk sinemasında çok kötü işler var okay de daha seçici olmalı ve paraya bakmamalı bence bu saatten sonra.

29.12.2023

benim televizyonum yok, dizileri vidileri bu adamcağızları filan oyuncu yerine koyup da izlemem. izleyen de izler.. problem yok fakat reelde kişisel olarak; onun sınırlarını zorlamasıyla değil çapıyla ilgili bir durum bu teknik oyunculuk... şahsen/profesyonel olarak da sınırlarına dayanmış hali bu zaten :) yani rol eğitim koçu yahut menajeri/firmasının vizyonu entellektüel birikimi şah kral olsa da bu adam bu kadar.. denize bir taş attığınızda oluşan halka içi halka sistemi gibi düşünebilirsiniz. sanat sepet olaylarında geri dönüş 3 boyutludur; zamansal olarak geldiğiniz levelden on yukarı sıçrayamazsınız; kas hafızasıdır en basitinden; zaman/demlenme süresi söz konusu.

TÜM YORUMLARI OKU (29)