Hem Hükümeti Hem de Muhalefeti Eleştirdiği Videosu Viral Olan Yönetmen

Teoman Topçu isimli yönetmen Instagram'dan paylaştığı video ile hem hükümeti hem de muhalefeti eleştirdi. Geçim derdinden, Atatürk'e hakaretten ve birçok şeyden bahsederek hükümeti eleştiren Teoman Topçu, Muhafazakar kesimden oy alabilmek için bazı şeylere sesi çıkmadığı iddiası ile de muhalefete 'Oy yok' dedi. İşte o anlar...

Kaynak: @teomantopcu

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR

Valla kardeşim gerekirse ıslak terliğe bile oy vereceksin vermezsen bu eleştirdiklerin devam eder. Muhalefetin susmasını köprüyü geçene kadar ayıya dayı demesini anlıyorum. Onlar da saçmalarsa bir sonraki seçimde giderler. Bu kadar şeye tepki veriyorsan sandıkta da o tepkiyi vereceksin yoksa sabaha kadar boşa konuşursun. Senin gibi ona oy yok buna oy yok diyen tipler yüzünden cahil insanların borusu ötüyor bu ülkede.

04.06.2021

Çok iyi ifade etmişsiniz. +1

04.06.2021

muhalefet konusunda da haklı, ama ne yaparsın ki halk neyse yöneticileri de onlar gibi oluyor. mansur yavaş gibi muhalefet pisliğine bulaşmadan milletine hizmet eden insanların çoğalması gerekiyor.

04.06.2021

Ülkeyi yöneten kimse, o eleştirilir, muhalefet ülke yönetimine dair eleştirilmez. Çünkü muhalefetin görevi, ülke yönetiminde yapılan yanlışları göstermektir, ülke yönetmemektedir. Ayrıca ''iktidara oy vermicem, muhalefete de oy vermicem'' kafasını bir türlü anlamıyorum. Kime oy vereceksin... Sen oy vermeyince seçim olmayacak mı, birileri seçilmeyecek mi veya kötü gidişat düzelecek mi... Mevcut yönetimden rahatsızsan muhalefete oy vereceksin. Muhalefet iktidar olunca, onu da beğenmiyorsan başkasına oy vereceksin. Sistem bu kadar basit. Ayrıca 83 milyonluk ülkede her kesimden insan var. Sen muhafazakarları sevmiyor olabilirsin fakat muhalefet bu ülkeyi yönetmeye talipse muhafazakarları da kazanmak zorunda. İktidarın tonla yanlışını sayıp, muhalefete sırf muhafazakarlara hitap eden şeyler yapması nedeniyle oy vermeyeceğini söylemek çok saçma.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ