Hem Erkek Hem de Kadın Cinsel Organı ile Doğan Kadının Özel Hayatı ile İlgili Yaptığı Açıklamalar Şaşırttı

Avustralya'da doğan kadın hem vajina hem de testislere sahip, cinsel hayatı ile ilgili söyledikleri ise herkesi şaşırtmayı başardı.

Sizleri Avustralya'da yaşayan interseks savunucusu Blume ile tanıştıralım.

Blume aslında 16 yaşına gelene kadar biyolojik açıdan kadın olarak doğduğunu düşünüyordu fakat doktora gittiği zaman hem erkek hem de kadın biyolojik özelliklerinin bir kombinasyonuyla dünyaya geldiğini öğrendi.

Yani Blume'un hem vajinası hem de testisleri bulunuyor...

Bu durumun cinsel hayatını nasıl etkilediği ile ilgili açık açık konuşan Blume, cinselliğin kendisi için acı verici bir tecrübeye dönüştüğünü belirtiyor.

Ameliyat olmayı istemeyen Blume, kendisi gibi nadir görülen bu durumu yaşayan kişiler için farkındalık yaratmak istiyor. Cinselliğin nasıl acısız bir hale geleceğini ve bunun için gereken süreçleri de açık açık belirtiyor.

Aslında ameliyat olarak testislerini aldırabileceğini söyleyen Blume, kendisini rahatsız etmediği için aldırmamaya karar vermiş.

'Tam olarak oluşmamış bir vajinam vardı ve doktorum dilatasyon adı verilen bir işlem kullanarak kendim için bir ameliyat yaratmamı tavsiye etti.'

"Dilatasyonu vajina yaratmaya çalışma süreci olarak anlatabilirim. Düzgün bir cinsel deneyim yaşayabilmem için gerekliydi."

'Tatsız bir süreç ama sonunda cinsel ilişkiyi daha az acıyla yaşamayı başardım'

Bu sürecin kendisi için epey acılı geçtiğini dile getiren Blume, son olarak hayatının nasıl değiştiğinden bahsediyor.

'Artık heteroseksüel bir kadın gibi ilişki yaşayabiliyorum. Kendimle gurur duyuyorum. Rahat ve mutluyum. Kesinlikle ameliyat olmayı reddediyorum. Kendimi olduğum gibi seviyorum.'

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Cinsiyet Geçiş Ameliyatları Sonrası Hayal Ettikleri Bedene Kavuşan İnsanların Muhteşem Değişimi
Erotik Oyuncak Kullanırken Zorlandığını Söyleyip Doktora Giden Kadının Başına Gelenlere İnanamayacaksınız!
Yetişkin Film Yıldızı Olan Gia OhMy Erkekleri Yüzlerine Bakmadan Nasıl Tanıdığını Anlatınca Herkes Şaşırdı!

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
YORUMLAR
29.11.2022

1 taşla 2 kuş

29.11.2022

Böyle bir durum olduğunu öğrendiğimde deli gibi merak edip epey bir araştırmıştım. Yabancı bir platformda Hz Meryem'in hem testis hem de yumurtalıkları aktif olan bir hermafrodit vaka olup kendi yumurtalıklarının tarafından üretilen yumurtasının kendi vücudu tarafından üretilen spermle döllenmesiyle kendiliğinden hamile kalmış olabileceğine dair bir komplo teorisi okudum. Hz İsa'yı böylelikle babasız olarak dünyaya getirmesinin bilimsel olarak mümkün olabileceği savunuluyordu. Diğer yandan ise şimdiye dek aynı dönemde her iki cinsiyette de aktif olabilen tek bir hermafrodit birey bile gözlemlenmemiş ama çok çok çok düşük bir ihtimal bile olsa mümkün. Bu arada bu bozukluğa gebeliğin erken dönemlerinde annenin farkında olmadan doğum kontrol hapı kullanmasından kaynaklanıyor olabileceğine dair bir şüphe vardı. Ülkemizde bir köyde çok fazla hermafrodit vaka varmış. Küçük yaşam alanlarında çok fazla akraba evliliği yapıldığında bazı genetik bozukluklar o bölgede artabiliyormuş.

29.11.2022

Bursa'da da mesela küçük bir köyde rastlantı olamayacak sayıda şizofreni vakası varmış.

29.11.2022

millet bi,tane bulmaz kadında 2 adet var :D

TÜM YORUMLARI OKU (5)