Hem Annesinin Dayısı Hem de Babası: Camdaki Kız'da Nalan'ın Gerçek Babası Sonunda Ortaya Çıktı!

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerinde yer aldığı Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz sezon yayın hayatına başladığında hikayesiyle seyirciyi ekran başına kitlemişti.

Çöp Adam, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı gibi birçok reyting rekorları kıran başarılı diziler gibi Camdaki Kız da Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli eserinden uyarlandı.

1. sezon yavaş yavaş düğümler çözülürken son sezona girdiğimizde dizide ortalık iyice karıştı. Canan ve Hayri'nin hisleri ortaya çıktı, bazı karakterler diziye veda etti derken her bölümü daha da heyecanlı olmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde de diziye hikaye için önemli olan Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi veda etti.

Şimdi ise herkesin korkulu rüyası Feride, yani Nur Sürer diziye veda ediyor. Bu ayrılıkların ardından hikayenin nasıl devam edeceği merak edilirken yeni bir gelişme de yaşandı.

Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakterinin babası Metin’i kimin oynayacağı belli oldu. Biliyorsunuz Nalan aslında Feride'nin torunu. Feride'nin erkek kardeşi yeğenine tecavüz edince Feride'nin kızı hamile kalıyor ve Nalan dünyaya geliyor.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre ise Feride'nin erkek kardeşini yani Nalan'ın babası Metin karakterini, usta tiyatrocu Engin Alkan canlandıracak.

Yani Metin hem Nalan'ın dayısı hem de babası...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

25. Bölüme Özel 25 Soruluk Test! Sadece Camdaki Kız İzleyicileri 25/25 Yapabilecek
Gerçek Hayattan Uyarlanan Olaylı Konusu ile 'Camdaki Kız' Dizisinin Karakterleri Hangi Burç Açıklıyoruz

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
20.12.2022

Burcu Biricik Türk televizyon tarihinin en güçlü, en ikonik, en anti kahraman kadın karakteri olan Hülya Cevher'den sonra bu mıymıy Nalan olarak fazlasıyla iç karartıcı geldi. Fatma dizisinde de bugüne kadar ki karakterlerinden farklı birine bürünmüştü. Yetenekli bir oyuncu bu kadın düşmanı dizide harcanıyor.

20.12.2022

Burcu normalde çok sevdiğim ve beğendiğim bir oyuncuydu. Hülya olsun Fatma olsun ikonik ve iyi karakterleri canlandırmış birisi kendisi. Bunlara rağmen şuan oynadığı proje ile gözümden malesef düşüyor. Bir ileri bir geri yapıp duran , kadını küçük düşüren bir yapım bu dizi.

20.12.2022

Hazal Kaya'nın oyunculuğunu ne kadar beğenmesem de hakkını vermem lazım.20 yaşında Adını Feriha koydum dizisinde bekaret sahnesini oynamamak için resti çekmiş birisi kendisi. Burcu ise para paradır diyip tamamen aşağılık bir sahneyi hiç düşünmeden çekti.

Kitabı kesinlikle daha iyi! Şu zamana kadar kitabı iyi olup da dizisi iyi olanı pek görmedim Aşkı memnu dışında. Aslında aşkı memnu da harika bir kitap ama ağır edebi bir dil var arada sıkıyor bu durum beni, bu benden kaynaklı aslında. Bu arada camdaki kızı sadece 3-4 bölüm izleyebildim. Aşırı yavaş aşırı ağır aşırı sıkıcı aşırı mıy mıy geliyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ