Hem Beyaz Yakalı Hem İçerik Üreticisi Olan Kadın Aylık Gelir ve Gideriyle Dudak Uçuklattı

@kariyervekisiselgelisim adlı Instagram sayfasından içerikler üreten bir kadın hazırladığı bir slayt ile aylık gelir gider hesabı yaptı ve takipçileriyle paylaştı. Hem beyaz yakalı olduğunu hem de içerik ürettiğini anlatan kadının totalde yaptığı hesap dudak uçuklattı.

Genç kadının beyaz yakalı olduğu işinden aldığı maaş 105 bin TL, içerik üreticiliğindeki iş birliklerinden kazancı ise 90 bin TL idi.

Aylık giderleri ise yaklaşık olarak 155 bin TL’yi buluyordu. Bu fiyatlar karşısında izleyiciler de şaşkınlığını gizleyemedi.

İşte detaylar 👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Siparişi Erken Getiren Kuryeye Şaşırtan Bahşiş: 20 Yıllık Halk Otobüsü Fişi
ABD’de Pizzacıda ve Depoda Çalışarak İki Tane Lüks Araç Alan Genç
Kabak Tatlısının Tenceresinde Yüzen Arılar Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
13.08.2024

sen o yan sanayi nihat doğan sesinle içerik üretip seni dinleyecek takipçi buluyorsan, bundan para kazanıyorsan bu ülkede herkes her şey olabilir diyenlere bir kere daha hak veririm.

Maas buyuk bir olasilikla bruttur. Is birligi ucretide vergiler olmadan soyleniyordur. Birazda giderleri yuktek tuttunmu alsana ben deli gibi para kazaniyorum sende bana takil reklami. Ev kirasi ve arabanin kredisine verdigi para 60 bin o paraya rahatlikla studyo dairenin kredisini odeyep ev sahibi olabilir kusa surede.

13.08.2024

Abi insanların birbirlerine maaşlarını sormaları filan ayıp sayılırdı bizim dönemimizde. Görgüsüz karı çıkmış powerpoint hazırlamış, yetinmemiş bir de videosunu çekip internete paylaşmış. Kimsenin malında mülkünde gözümüz yok da, bu gibi hareketler bana hep sonradan gelip dötünü tırmalar gibi gelmiştir hep. Varsa da söylemezsin aq.

TÜM YORUMLARI OKU (11)