Hem Aldatılma Hikayeleri Hem de Eski Sevgililerinden Duydukları Kuyruklu Yalanlarla Ağzımızı Açık Bırakan Kişiler

Bunlar nasıl yalanlar yahu?

Twitter'dan recelity, aldatıldığını öğrendiğini bir tweet'le duyurdu ve eski sevgilisinden gelen mesajları da paylaşarak 'toksik ilişki'nin adeta sözlükteki karşılığını gösterdi.

twitter.com

Yok efendim öncesinde ısrarla uyarmış, çok sevdiği için alışkın değilmiş, böyle olmasından mutlu muymuş... Ya siz bu ıssız adam ayaklarını tam olarak nerede öğrendiniz? Bize de söyleyin, kadınlar olarak biz de bunların arkasına sığınalım.

Bu paylaşımın ardından minik bir akım başladı ve eski sevgililerinden duydukları yalanları paylaştı insanlar. Biz de sizler için ağzımızı açık bırakan o paylaşımları derledik!

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Popüler İçerikler

Kocasının Geceleri Annesi ile Yattığını Söyleyen Kadından Esra Ezmeci'ye Tuhaf Soru!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Teğmenleri Hedef Aldı: ''Birkaç Tane Kendini Bilmez Temizlenecek''
Yine Farkını Ortaya Koydu: Düğün Mekanına Sürat Teknesiyle Gelen Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya "Evet" Dedi!
YORUMLAR

Her şeyin bir bedeli vardır. Gidip gidip psikopat tipleri mıknatıs gibi çekebiliyorsanız sizde de bir sıkıntı vardır. Dışardan bakınca az çok anlaşılıyor bu manyaklar. En sonda da "tüm erkekler aynı, tüm kızlar aynı" diye aşağılık sözler söylemeyin bari. On numara erkekler ve kadınlar var bu dünyada, sayıları da hayli fazla. Hayatınızda heyecan ararken ayıları seçmek sizin tercihiniz.

13.09.2020

cinsiyetçilik yapmak istemiyorum ama okul hayatım boyunca gördümki . deveye diken insana ..... yaranır . olayı tam olarak bizim kızlarımızda var. tabi akıllı kızlarda yok değil ama erkekler kızların üstüne gittikçe kızlar daha bir bağlanıyor.

14.09.2020

Şu hayatta sadece ailene güvenmen gerektiğini çok geç anladım. Bundan sonra erkeklere asla ve asla güvenim olmaz. Kusura bakmayın beyler. Yeri geldiğinde sizi de savundum ama güven müven konularında genelleme yapıp asla diyebileceğim bir kategoridesiniz. Üstelik şu an bir sevgilim var. Asla güvenmem asssla. Yatakta kadınla bassam şaşırmam. Umrumda değil. Nereye gitmiş, kimle gitmiş, napmış, telefona bakmış mı, kaçta girmiş, bana yazmış mı ne soruyorum ne biliyorum. Kapı aha orda. Başkasına gönlü kayan adam çok rahat gider içim bile sızlamaz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ