Helikopter Görünce Gaza Gelip Yarış Yapınca Hız Cezası Yiyen Yurdum İnsanı

Tekirdağ'dan İstanbul yönüne ilerlerken üstünde gördüğü helikopterle yarışan Alper Vurar, hız sınırını aşmak ve trafiği tehlikeye düşürmekten 470 TL ceza yedi. Alper Vurar 'Helikopteri görünce heyecanlandım, yarıştım. Kenan Sofuoğlu F-16 ile yarışmıştı ondan esinlendim' dedi.

Helikopteri geçtiğini düşünen 155 km hızla giden Vurar, birkaç kilometre son ra arkasından gelen polis ekipleri tarafından durduruldu.

Kendisini durduran polislerin, trafik denetimi yapan helikopterden çekilen fotoğrafını cep telefonundan göstermesiyle şaşkına dönen Alper Vurar, yarıştığı helikopterin polis helikopteri olduğunu öğrendi. Alper Vurar'a hız sınırını aşmak ve trafiği tehlikeye düşürmekten 470 TL cezası uygulandı.

Polis helikopteriyle yarışınca ceza yiyen vatandaşın o anları anlattı:

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR

Böyle şeylere gülerek normalleştiriyorsunuz. Bu adam trafik canavarı. Neye gülüp neye kızacağınızı bir türlü öğrenemediniz. 155 km hızla gidiyor adam hem de hastaneye acil birini yetiştirmiyor. Helikopteri geçebilir miyim diye bakayım dedim diyor. Siz de alkış kıyamet içindesiniz. Ne diyeyim böyle halka böyle insanlar az bile.

06.01.2019

Need For Zibidi Gaza Geldim

06.01.2019

yarışı kazandınız buda ödülünüz (470 tl ceza makbuzu)

TÜM YORUMLARI OKU (9)