Helallik İsteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yaşadıklarını Anlatarak Cevap Veren Acılı Depremzedeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremler sonrası incelemelerde bulunmak için gittiği Adıyaman'da Adıyaman'da arzu ettiğimiz etkinlikte çalışma yürütemedik.' diyerek helallik istemişti. Erdoğan'ın açıklamaların ardından depremde yakınlarını kaybeden acılı depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a haklarını helal etmediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremler sonrası incelemelerde bulunmak için gittiği Adıyaman'da bazı açıklamalar yaptı.

Erdoğan, "Sarsıntıların yıkıcı etkisi, olumsuz hava nedeniyle ilk birkaç gün Adıyaman'da arzu ettiğimiz etkinlikte çalışma yürütemedik." diyerek helallik istemişti.

O açıklaması şöyleydi:

Erdoğan'ın bu açıklamasının ardından da 6 Şubat'ta yaşanan depremde yakınlarını kaybeden acılı insanlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a haklarını helal etmediklerini söyledi.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kahramanmaraş Belediye Başkanının Canlı Yayında Çadır Sorusuna Verdiği Yanıt Gündem Oldu!
'Market mi İşletiyorsunuz?': AHBAP'a Çadır ve Konserve Satan Kızılay'a Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü!

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
28.02.2023

hayatındaki her şeyi toprağın içinde kaybedip toprağın içine koyan insanın karşısına çıkmaya şahsen benıim cesaretim olmazdı

28.02.2023

Bunun helalliğimi olur. Her yapılan yanlışta helallik oh ne güzel memleket. Gelişmiş ülkelerde önce istifa edilir sonra helallik istenir. Hoş gelişmiş ülkelerde bunlar olmazda olursa diyelim. Yazıklar olsun hepinize. Vatandaşa yaşattıklarınızı yaşamadan ölmeyin.

28.02.2023

İstanbul'daydım deprem olduğu zaman tüm ailem Adana'da yaşıyor, Atladım uçağa Adana'ya giderken uçakta yanıma bir beyefendi oturdu Hatay/Antakya'da 100 akrabası hayatını kaybetmiş adam donuk ve bitmiş bir halde içini döktü bana oturdukları binalar Recep Tayyip Erdoğan'ın imar affı veriyoruz diye mitinglerde MÜJDE verdiği yerlermiş şimdi ben diyorum ki bu ölen insanlardan helallik isteyin veren olursa veya geride kalanlardan isteyin bakalım ne tepki verecekler 😡😡

02.03.2023

imar affı kaçak katlara verildi binalara verilmedi antakya 20 yıldan beri chp belediyesi tarafindan yönetiliyor 1 yillık 3 yıllık 5 yıllık binalar yıkıldı bu binaların denetimi belediyeye ait değilmi ???

TÜM YORUMLARI OKU (20)