Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremler sonrası incelemelerde bulunmak için gittiği Adıyaman'da Adıyaman'da arzu ettiğimiz etkinlikte çalışma yürütemedik.' diyerek helallik istemişti. Erdoğan'ın açıklamaların ardından depremde yakınlarını kaybeden acılı depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a haklarını helal etmediklerini söyledi.
hayatındaki her şeyi toprağın içinde kaybedip toprağın içine koyan insanın karşısına çıkmaya şahsen benıim cesaretim olmazdı
Bunun helalliğimi olur. Her yapılan yanlışta helallik oh ne güzel memleket. Gelişmiş ülkelerde önce istifa edilir sonra helallik istenir. Hoş gelişmiş ülkelerde bunlar olmazda olursa diyelim. Yazıklar olsun hepinize. Vatandaşa yaşattıklarınızı yaşamadan ölmeyin.
Masum binlerce insanın vebali, ahı üzerinizde.... .... Bir kişi bile helal ederse şeytanla işbirliği yapmıştır... .... 😡😡😡