Helal Olsun Size! Yurt Dışındaki Temsilcilerimiz Sezona Harika Bir Başlangıç Yaptı

İnşallah sezon sonuna kadar tüm temsilcilerimiz performanslarını arttırır!

Altyapı kategorilerinin tümünde Almanya forması giyen, en son İngiltere maçı için Ümit Milli Takım kadrosunda yer bulan Görkem Sağlam, Hollanda 1. Ligi'nde Willem II forması giyiyor. Bu sezon Eredivisie'de 5, Avrupa Ligi Elemeleri'nde 2 toplam 7 maça çıkan Görkem, 2 gol 3 asistlik bir performans sergiledi.

Hollanda'daki bir diğer temsilcimiz, A Milli futbolcumuz Orkun Kökçü ise Feyenoord'un değişilmez oyuncularından biri olmaya devam ediyor. Ligde 4, Avrupa Ligi'nde de 1 maça çıkan Orkun, iyi performansını bir de asistle taçlandırdı.

Belçika 2. Ligi'nde KVC Westerlo forması giyen Berke Özer takımının ligde oynadığı 4 maçta da kaleyi korudu. Bu 4 maçın 3'ünde gol yemeyen Berke, son oynanan Lommel United maçında kalesinde devleşti ve 9 kurtarışa imza attı. Aynı zamanda maçta bir de penaltı kurtardı.

Yine aynı takımda forma giyen temsilcilerimizden Atabey Çiçek ise bu sezon ilk defa forma fırsatı bulduğu aynı maçta takımının tek golünü atarak takımına puanı kazandırdı.

Bundesliga 2'de Fortuna Düsseldorf forması giyen Kenan Karaman ise Milli Takım'da kritik goller atmıştı. Bu sezon takımında 3 lig maçına çıkan temsilcimiz, takımı adına 1 de gol kaydetti.

Lille forması giyen temsilcilerimizden ve Milli Takım'ında değişilmez sağ beki olan Zeki Çelik, liginde lider olan Lille'in ligde oynadığı 7 maçta da forma giyerek 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Yusuf Yazıcı, Lille'de lig maçlarında bu sezon dakika olarak çok fırsat bulamasa da 6 maçta 1 gollük performans sergiledi. UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag maçına ilk 11 başlayan Yusuf, hat-trick yaparak takımına galibiyeti getiren isim oldu.

35 yaşında Lille'e transfer olmayı başaran Burak Yılmaz ise ligdeki ilk 4 maçında 1 asistlik performans sergilemişti. Son 3 lig maçında ise 1'er gol atarak Lille'in liderliğini sürdürmesinde en önemli katkılardan birini vermiş oldu.

Sezon başında Roma'dan Verona'ya kiralanan Mert Çetin ise 4 maçın 3'ünün tamamında forma giydi. Hellas Verona'nın 4 maçta 1 gol yediğini düşünürsek Mert Çetin'in performansının ne kadar iyi olduğu da ortaya çıkıyor.

Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu ise geçtiğimiz sezona kaldığı yerden devam ediyor! Bu sezon Serie A ve Avrupa Ligi'nde 7 maça çıkan Hakan, 4 gol ve 3 asistlik performansıyla İbrahimoviç ile birlikte Milan'ı sırtlıyor.

Kepenkleri İndirme Vakti Geliyor mu? 'Dört Büyükler'in Toplam Borcu 13 Milyar TL'yi Geçti
Bir Dönem Süper Lig'de Fırtınalar Estiren İsimlerin Son Hallerini Görünce Çok Şaşıracaksınız!
Türk Futbolundaki Çöküşün Sebeplerini Hep Beraber Masaya Yatırıyoruz!

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
23.10.2020

Oooo baktık ligde ve avrupa kupalarında tık yok, yine döndük 31'e... Helal olsun...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ