Helal Olsun Bizim Çocuklar: Yenilgiyle Kahrolan Ünlü İsimlerin Milli Takıma Destek Mesajları!

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası serüveni maalesef sona erdi. Hollanda'ya 2-1 yenilen millilere ünlülerden destek gecikmedi!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda Hollanda ile yarı final için mücadele eden A Milli Futbol Takımı, sahadan ne yazık ki mağlubiyetle ayrıldı.

Milliler, Samet Akaydin'in golü ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamlasa da ikinci yarıda yediği goller sebebiyle 2-1 skorla turnuvaya çeyrek finalde veda etti.

Çok istedik, çok umut ettik, olmadı. Ama takımımız her zamanki gibi şahaneydi! Helal olsun bizim çocuklara dedik, ünlü isimler de kervana katıldı! Gelin, mağlubiyetle kahrolan ünlülerimiz milli takım için neler demiş beraber bakalım!

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Tüm Ülke Tek Yürek: Maç Heyecanına Dayanamayan Oğuzhan Uğur Milli Takım İçin Dua Etti!
Fatih Altaylı'dan Merih Demiral'ın Ceza Almasına Sebep Olan Bozkurt Sevincine Yorum!
Merih Demiral'ın Tartışma Yaratan Bozkurt Sevincine Ezhel'den Sivas Kangalı Önerisi!

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
07.07.2024

eğer vatan sevgin varsa formanda olan bayrağı öpersin siyasi simgeleri sahaya getirmek ne demek ceza verileceği apaçık belli herhalde emeklilik planlarında milletvekilliği falan var merihin yazık arkadaşlarının emeğine de yazık etti montella resmen jenerasyon çok iyi kupa alınmasın diye gelmiş gibiydi olan semihe oldu kim bilir nasıl bir aşkla şevkle oynardı

07.07.2024

İşi futbol.olmayan sanatçı tayfasını Montellayi elestirmesine katlanamıyorum! Biz seni elestiriyomuyuz Recep Ivedik aslında daha kısa boylu, sakalı uzun, ve altın takma dislerinolsa daha komik olur diye! Bak Tarkana, hiç girmemiş topa! Hoca değilmiş Montell! Sen de kompozitor değilsin? Rezil bestelerin var? Dinleme diyorsan bana sen de izleme o zaman!?! Had bilmemek bizim önemli sorunlarimizdan biri!

07.07.2024

Boş yapma... Futboldan anlamayan küçük çocuk bile hata kimin deseler eliyle işaret ederdi. Eğer ki rakip değişiklik yapıyorsa ikinci yarının başında önlem almak zorundasın bir teknik direktör olduğunu düşünüyorsan. Senin takımın euro 2004 Yunanistan gibi bir takım değil kadrosu da öyle oluşmuyor. Gol attın savunmaya geç bu ne arkadaş

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ