Hekimoğlu 39. Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Aslı adındaki hasta kızın sonuçları iyi çıkarken bir anda kriz geçirmesiyle Zeynep mavi alarm verir. Ateş'in kıza biyopsi yapma isteği, İpek tarafından tehlikeli görülürken Aslı hastanede koşmaya başlar, endişelenen doktorlar peşinden giderken Aslı çıktığı yerden Emre ve Mehmet'in önünde yere düşer. İşte Hekimoğlu 39. bölüm fragmanı...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Hekimoğlu Son Bölüm Özeti

Tecavüze uğramış bir hasta hastaneye gelir. Ateş başta hasta ile kendisinin ilgilenmemesi gerektiğini söyler ancak hasta özellikle kendisiyle Ateş'in ilgilenmesini ister.Ateş aklanıp hastaneye dönüyor ancak İpek'in gazabından kurtulamıyor!

Ateş, yapılan mahkeme sonucunda normal hayata geri dönüş biletini kazanıyor. Ancak İpek'in gazabından da kurtulamıyor. İpek, Ateş'e tüm hafta boyunca poliklinik nöbeti veriyor. Diğer taraftan da Memoli, Zeynep ve Emre Ateş geri döndüğü için oldukça mutlu oluyor.

İpek, Ateş'in onlara oynadığı oyunu öğreniyor. Öte yandan Ateş, zorlu bir vakayla daha karşı karşıya kalıyor. Küçük bir kızın hayatına dokunuyor ve duygusal anlar yaşanıyor.

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!