Hediye Olarak PS5 Yerine Beyzbol Sopası İsteyen Çocuğun İstediği Sopaya Kavuştuğundaki Efsane Mutluluğu

Yüzlerce dolarlık PS5 istemek yerine 50 dolarlık beyzbol sopası isteyen ufaklık hediyesine kavuştu. Hediyesine kavuştuğu anlarda ise oldukça mutlu oldu. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR

kardeşim dümdüz sopa şeklinde bir hediye paketi bu, o paketin içinden 105 ekran lcd tv çıkacağını düşünmemiş olman lazım. neden sevinmek için paketi açmayı bekliyorsun? üzdü.

Çocuk o..Yetişkin tepkisi mi bekliyordun..Bir şeyi de kirletmeyin be!! Lüzumsuzlar!!

Pasif Kullanıcı
29.12.2020

siz tüm gün ekran karşısında ps konsolu elde g.t büyütmek gibi bir hayale sahip olsanız da herkes sizinle aynı ihtiyaçları hayalleri ya da tüketim manyaklığını paylaşmıyor.. mutluluğun yolu ps5'den geçmiyor şunu anlayın !

Pasif Kullanıcı
29.12.2020

ya senin de şu ps5 muhabbetine başlicam amk. asgari ücret 2800 lira olmuş. her gün makarna ekmek yesen aylık 600 lira gıda masrafın var. yarım kilo ezine peyniri 40 lira, 5 litre ayçiçek yağı 80 lira. millet daha karnını doyuramıyor paşam da "ps5 çok bahalı ühüü" diye ağlıyor. maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisi neymiş bi aç bak. ekonomisi yan yatmış balkan ülkelerinde de ps5 sahibi olmak bir lükstür ama insanlar en azından markete, bakkala, lokantaya gittikleri zaman karınlarını doyurabilirler. 3 kuruş para geçer ellerine ama 3 kuruşla en azından temel gereksinimlerini karşılayabilirler anladın mı paşam ? bu ülke y.rrağı lüks peşinde koşanlar yüzünden yedi.

Pasif Kullanıcı
28.12.2020

işte bu ,işte bu ...mu diyo yoksam ben yapma rakıdan ruhumumu teslim ediyom?

TÜM YORUMLARI OKU (11)