Hedef Gösterilen İBB’nin Sergisine Soruşturma: LGBTİ+ Propagandası Yapıyormuş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, uzun süren restorasyon çalışmaları sonrasında açılan Feshane’de, 400’den fazla eserin yayınlandığı ‘Ortadan Başlamak’ sergisine savcılık tarafından soruşturma açıldı.

Beş yıllık restorasyon sonrasında İBB tarafından tekrar açılan Feshane’de, 19 küratör ve 300 sanatçının 400’den fazla eseri ‘Ortandan Başlamak’ isimli sergide yer alıyordu.

Sergiye, bazı grup tarafından ‘LGBTİ+ propagandası’ gerekçesiyle saldırı girişiminde bulunulmuştu.

Sözcü’den İsmail Saymaz’ın haberine göre; İstanbul başsavcılığı, sergi hakkında ‘halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme ve aşağılama’ suçundan soruşturma açtı. Savcı Hakan Aksoy, İBB’ye gönderdiği yazıda serginin organizasyon ve düzenlenmesinde görev alanların isimlerini ve adreslerini istedi.

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Sanatçı Bedri Baykam, İBB'nin Sergisini Hedef Alanlara Sert Çıktı

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
05.09.2023

Seçim bitti,ortadan muhalefet yok, Avrupa amerika sallamıyor,düşman lazım,gündem değiştirmek lazım,yoksa millet günlük dertlerini konuşur mazallah ekonomiyi falan eleştirir. Acilinden bi düşman yaratıp safları sıklaştıralım

05.09.2023

Ekonomiyi eleştirse ne olacak amk? Hepsi eleştiriyor yine akpye veriyor. Yobazlar yobazlık yapıp kendi boktan hayat hörüşmerini bize dayatmaya çalışıyor olan bu.

05.09.2023

Zam yok lez var. Hayatını çalanlara hak yiyenlere laf yok iş yapana eseri olana bıdı bıdı etmek var. Var da var...

05.09.2023

milletin anası ağlamış ekonomiden sıkıntıdan isgalcilerden gericiler lgbt derdinde gündem değiştirme çabaları hep metrobuste falan yaşananlar,bunların medyası,sözde gazetecileri her kanaldan bu konuyu sürekli gündem yapma çabaları hep planlı şeyler...

TÜM YORUMLARI OKU (32)