HDP: Şırnak'ta Zırhlı Aracın Çarptığı Çocuk Yaşamını Yitirdi

Fotoğraf: Mezopotamya Ajansı

"Bu kaçıncı kaçıncı çocuk, kadın, yaşlı katliamı?"

HDP'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada 'Bugün İdil’de zırhlı aracın çarptığı 7 yaşındaki #MihraçMiroğlu isimli çocuk katledildi. Kürt illerinde güvenlik güçlerinin, onların kullandıkları araçların karıştığı ölümler kaza değil katliamdır. Bu kaçıncı kaçıncı çocuk, kadın, yaşlı katilamı? Artık yeter, Êdî bes e!' denildi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
03.09.2021

HDP, 7 yaşındaki bir çocuğun yaşamını yitirdiğini duyurmak dışında her şeyi yazmış. Bu partide ezelden beridir bir katliam saplantısı var ki bu rahatsızlıklarını fırsat buldukça dile getirirler. Türkiye'nin başka illerinde güvenlik güçlerinin karıştığı ölümlü kaza hiç olmamış mı meselâ? Yok eğer illâki bir şeyi katliam ile bağdaştırmak istiyorlarsa, Kobani olaylarında Kürt'ü Kürt'e kırdırtarak yaptıkları katliama baksınlar.

03.09.2021

İnsan olan bu olaya üzülür ve yetkililere bir daha böyle olayların yaşanmaması için tepki gösterir. HDP'de ''kürt illeri'' yazarak olayı başka bir boyuta taşımaya çalışmış. Ankara'da bir vatandaşa çarparak hayatını kaybetmesine yol açan bir polis aracı katliam mı yapmış olurdu! Keşke böyle bir durum yaşanmasaydı, kardeşimiz hayatta olsaydı ama böyle bir olay oldu. Miraç kardeşimize allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Ateş düştüğü yeri yakıyor, maalesef!

Pasif Kullanıcı
03.09.2021

son 6 yılda sadece hakkaride 11 insan asker polis tarafından açılan ateş sonucu öldürüldü, neyse ya kimseden ülkeden bi bok olmaz insan hakları sadece türkleri kapsıyor bu ülkede o da gücü elinde bulundurana köpeklik edersen.

03.09.2021

Hdp nin desteklediği PKK nın bu zamana kadar katlettiği öğretmenlerin isimlerini söylememi ister misin?

TÜM YORUMLARI OKU (27)