HDP, PKK Tarafından Alıkonulan Asker ve Polisler İçin Daha Önce TBMM'de Yaptığı Çağrılarını Paylaştı

HDP'nin resmi sosyal medya hesaplarından PKK tarafından alıkonulan asker ve polis ailelerinin taleplerinin Meclis kürsüsünde ve basın toplantılarında dile getirildiği görüntüler paylaşıldı.

Paylaşımda, "Partimiz ve milletvekillerimiz alıkonulan askerlerin ailerinin taleplerini Meclis kürsüsünde, basın toplantılarında defalarca dile getirdi. Sağ salim evlerine dönebilmeleri için çağrılar yaptı. İktidar sorumlu arıyorsa cevabı aşağıdaki videoda" denildi.

İşte o video:

Kaynak: @HDPgenelmerkezi

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
16.02.2021

akp-mhpye ölen insanlar lazım kan dökülmesi lazım ki, siyaset yapıp dini ve vatani duyguları sömürebilsinler. vatan için ölmeyelim yaşayalım artık, ülkemizi bulunduğu konumdan bir öteye taşıyalım dedikçe düşmanlık beslediler. amerikanın maşası olmuş pkkyıda iktidarın otoritesini sağlamlaştıran ölümleri de geri de bırakalım.

16.02.2021

bu orospu çocuklarının derdi pkk propagandası yapmaktır. kimse kusura bakmasında asker kurtarmak için değil bu çağrılar.

16.02.2021

Bak genel olarak ne kadar PKK ile bağlantılı olduklarını ve aşağılık olduklarını hepimiz çok iyi biliyoruz. Ama şu konuda sadece HDP'nin değil CHP'nin de onlarca çağrısına kulak tıkayanlara laf söylemek varken sadece HDP'ye giydirmek ne kadar tutarlı?

Pasif Kullanıcı
16.02.2021

Asker polis çok umrunuzdaydı sanki sizinde. PKK ile masaya oturtmak için elinizden geleni yapmışsınız.

TÜM YORUMLARI OKU (11)