HDP Milletvekilleri Kaya ve Gergerlioğlu Hakkında 'Gara' Soruşturması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada yapılan bazı Gara paylaşımları hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı. Soruşturma başlatılanlar arasında iki HDP'li Milletvekili de var.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 13 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının PKK tarafından öldürüldüğü açıklanan Gara olayı ile ilgili sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar üzerine soruşturma başlattı.

Bakan Akar: 'Bir Mağarada Alıkonulan 13 Vatandaşımız PKK Tarafından Şehit Edildi'

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Terör örgütü PKK/KCK tarafından 13 vatandaşımızın şehit edilmesi nedeniyle bir kısım sosyal medya platformlarında ‘esir kampını TR bombaladı’ vb. şeklindeki paylaşımlar ile terör örgütünce daha önce kaçırılan vatandaşlarımızın görüntülerinin yayınlandığının tespiti üzerine, görüntü yayınlayanlar ile paylaşımları yapanlar hakkında soruşturma başlatılmıştır.”

HDP'li vekillere soruşturma...

Anadolu Ajansı, HDP Milletvekilleri Hüda Kaya ve Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında, Gara olayı hakkındaki sosyal medya paylaşımları nedeniyle soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
14.02.2021

HDP kapatılsın artık bu millet bunları beslemek zorunda değil. meclis gibi bir yerde bunların barınamaması lazım

14.02.2021

Hdp yi savunmuyorum ama açın Bi kadının tweetlerine bakın arkadaşlar. Başsağlığı dilemiş . Ve devletin bu konuda hassasiyet göstermediğini belirtmiş. Kara cahil olmayın.

14.02.2021

bunları seçen istanbul ve kocaelindeki mahallelere de harekat yapılsın. temizleyin o mahalleleri. hukumette bu killi eşşek sürüsüne "soruşturma" açıp şov yapmasın.

TÜM YORUMLARI OKU (23)