HDP'li Semra Güzel'in PKK Kampından Yeni Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz yıllarda Adıyaman'da gerçekleştiren operasyonda etkisiz hale getirilen terörist Volkan Kora'nın telefonunda yapılan incelemelerde HDP Milletvekili Semra Güzel ile olan fotoğrafları ortaya çıkmıştı. İkilinin PKK'nın kampında çekilmiş yeni fotoğrafları paylaşıldı.

29 Nisan 2017'de Adıyaman kırsalında güvenlik güçlerinin operasyonuyla etkisiz hale getirilen Koçero Meleti kod adlı terörist Volkan Bora'nın cep telefonu güvenlik güçleri tarafından incelenmişti ve HDP'li Güzel ile fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

O fotoğraflar:

PKK'lı Teröristle Fotoğrafları Ortaya Çıkan HDP Milletvekili Semra Güzel Sosyal Medyanın Gündeminde

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, "Kendisiyle üniversite yıllarında tanıştığını ve yaşadıkları duygusal yakınlık sonucunda sözlendiklerini" ifade etmişti.

Öte yandan fotoğrafların basına yansıması sonrası Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına yönelik hazırlanan Meclis'e gönderilmişti.

HDP Milletvekili Semra Güzel'in Dokunulmazlık Dosyası Meclis'te

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt yeni fotoğrafları paylaştı 👇

Kaynak: Superhaber.tv

Semra Güzel'in "kampta adeta eğitime alındığını" ifade eden Bozkurt, "Yeni fotoğraflarda doktor olan Güzel'in PKK eczanesinde görüntülenmesi ve teröristlerin spor aktivitelerinde boy göstermesi de dikkat çekiyor" dedi.

Diğer içeriklerimiz:

İBB'ye İmamoğlu'nun Gelmesiyle AKP'li Başkanlardan İstanbul'un Hizmetine Geçen 'Villa Tipi Lojmanlar'
"Enes Kara'nın İntiharı Üzerinden Ezanlar Sussun İstiyorlar" Diyen İhsan Şenocak'ın Pes Dedirten Mağduriyeti
Leman Sam'ın Twitter'daki "Soysuz Araplar" İfadesini Kullandığı Paylaşım Tepkilerin Odağında
Abdulkadir Selvi'ye Göre İkinci 20 Yılını Planlayan AKP'nin Yeni Vizyonu "Zengin Birey Güçlü Devlet" Olacakmış

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Topuklu Ayakkabısı Göze Batmıştı: Photoshop İddiasıyla Dillere Düşen Sinem Kobal Meseleye Son Noktayı Koydu!
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR

ulan aylık 3 bin lira kazanacam diye bir tarafımı yırtıyorum. elin teröristi benim vergimle paşa gibi geçiniyor. sikerler öyle davayı

Hala bu parti neden kapatılmıyor? Acilen kapatılıp tertemiz içinde bunların olmadığı bir parti kurulmalı. Bir Kürdüm. Ataturk ilkelerine bağlıyım. Bizim gibi gençlerin yeni bir parti kurması gerek. Bu şahıslar da en kısa sürede cezalandırılmalidir

12.01.2022

Parti kapatılsa ne olucak amk parti kapatmak çözüm mü ? Bundan öncekileri kapattılar da ne oldu ? Mesele zihinleri temizleyebilmekte partileri değil. Dağlarda terör yapacaklarına siyaset yapsınlar. Bu insanların terörist oldukları yada siyasetlerinin ne olduğunu bilmiyor mu sanıyorsunuz devlet ? Dikkat etmiyomusunuz hep seçim yaklaştıkça çıkıyor böyle şeyler İBBdeki teröristler hdplilerin pkk kamplarındaki fotoğrafları vs. Devlet zaten devlet olsa bunu seçim propagandası olarak kullanmaz 2 günde bitirir bütün pkkyı dağda yada şehirde. Hangi ağacın kovuğunda terörist var biliyor devlet. Bırakın dağlardaki şehirlerdekileri. Partiyi kapatmak mesele değil mesele doğu ve güneydoğuda aşiretçiliği bitirip oradaki insanların cehaletini yok etmekte

12.01.2022

dünyanın hiç biryerinde o ülkeye zarar veren hainlerini beslemezler bizimkiler meclise sokuyor dokunulmazlık veriyor

TÜM YORUMLARI OKU (10)