HDP'li Hezer'in Dokunulmazlık Fezlekesi Meclis'te

Ankara'da 17 Şubat'taki saldırıyı gerçekleştiren canlı bombanın taziyesine giden HDP'li Tuğba Hezer hakkındaki fezleke Başbakanlık’tan TBMM’ye gönderildi.

Van Milletvekili Hezer, 17 Şubat'ta Ankara'da gerçekleştirilen ve 29 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını gerçekleştiren Abdulbaki Sömer için kurulan taziye yerini ziyaret etmişti. Hezer'in bu hareketi siyasiler arasında oldukça tepki çekmişti.

Bunun üzerine Van Cumhuriyet Başsavcılığınca 'terör örgütünün propagandasını yapmak' ve 'suçu ve suçluyu övmek' suçlarından Hezer hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Ankara Bombacısı İçin Taziyeye Giden HDP'li Vekil Hakkında Fezleke

Fezleke hazırlayan başsavcılık, şüphelinin, üzerine atılı suçların yasal unsurlarının oluştuğu gerekçesiyle Anayasa'nın 83. maddesine istinaden, 'dokunulmazlığının kaldırılması' talebinde bulunmuştu. 

Adalet Bakanlığı'na gönderilen fezleke bugün de Başbakanlığa gönderilmişti.

Ajanslar

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
16.03.2016

Şahıs hapse girer, 10 yıl sonra yeni bir Muhafazakar Hükümet gelir, saçılım süreci diye birşey ortaya atar, bu zatı da dışarı saçar. Cezaevi kapısında halaylar ve ''megri megri'' zılgıtları ile karşılanır ve bize demokrasi dersi vermeye kalkar. Not düşelim de n'olur, n'olmaz

16.03.2016

Yasalar değişmeli. Direk yada dolaylı terörün T siyle muhatap olana en ağır ceza verilmeli. Amerika'da El-Kaide çadırına taziyeye git bakalım ne yapıyorlar adama.

16.03.2016

kaldırın şu OROSPU ÇOCUĞUNUN dokunulmazlığını

TÜM YORUMLARI OKU (12)