HDP'li Beştaş: 'Evlere Hizbullah ve PKK Yazılı Mermiler Gönderiliyor'

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Beştaş, 'HDP'li olarak bilinen yöneticilerimizin ve üyelerimizin evine, üzerinde 'Hizbullah' yazılı mermiler bırakılmış. Yine başka düşüncede ve yaşam felsefesinde olduğu tahmin edilenlere de bu merminin 'PKK' yazılı şekli gönderilmiş' dedi.

Beştaş, partisinin Adana İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, kentte bazı evlere üzerinde 'Hizbullah' ve 'PKK' yazılı mermi gönderildiğini belirterek şöyle dedi:

'İki yönlü bir mermi bırakma olayı var. HDP'li olarak bilinen yöneticilerimizin ve üyelerimizin evine, üzerinde 'Hizbullah' yazılı mermiler bırakılmış. Yine başka düşüncede ve yaşam felsefesinde olduğu tahmin edilenlere de bu merminin 'PKK' yazılı şekli gönderilmiş. Bu mermileri koyan ne Hizbullah'tır ne PKK ne de başka bir güçtür.'

HDP'li Beştaş, konuyu TBMM gündemine taşıdıklarını belirterek, 'Bunun peşini asla bırakmayacağız. Hem savcılık şikayetlerinde hem Meclis düzeyinde hem ulusal hem de uluslararası kamuoyunda bu faillerin ortaya çıkması için asla geri adım atmayacağız' dedi. 

AA

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
09.02.2016

ne lanet pislik insanlarmışsınız. doymadınız kana, cinayete, bombaya, kaosa. doymadınız yalana, ajitastyona, kışkırtmaya. siz ne menem bir çıbansınız, ne menem bir belasınız. bunların hesabını bir gün çok ağır ödeyeceksiniz. o zaman arkanızda ne sam amcanız, ne sibiryalı büyük ayınız olacak. türkün gücünü göreceksiniz.

09.02.2016

helal be helal bende bu tarz bişey yazacaktım ama asla yazamayacağın kadar iyi yazmışssın helal olsun teşekkür ettim

09.02.2016

götünüze sokmamışlar dua edin

10.02.2016

ablacım bölgede yasayan hüdaparlılarda var. Onlara devlet neden hıc saldırmıyor. Neden hüdaparlılarda devlet oterıtesıne bır kere olsun karsı cıkmıyor hıc sordunuzmu kendınıze. Siz ırak ve surıye nın suankı halınden cıkarak olmayacak bır hayale kapıldınız ve sözde öz yonetım adı altında sacma sapan bırseye kalkısarak dogudakı halkın azına sıctınız. Çözum surecı ıle cebıne bogazına bırkac lokma gıren ve rahatlayan halk artık sıze bela okur oldu. Halkın belırlı bır azınlıgı kafası degısmeyenlerı kastedıorum. Onlar hhep vardı ve hep olacaklar ancak sızler artık devletınde mılletınde guvenını sarstınız ve yenılmeye mahkumsunuz. Mermı konusuna gelınce uykusunda öldürdügünüz daha ılk maasını almamıs polıs memuru geldı aklıma. Sadece bır yer yatagı ve sıcaktan bunalmaması ıcın pervane vardı odasında. Keske evlerınıze o mermıyı koymak degıl kafanıza sıksalardı. Çünkü haının elı ha sılah tutmus ha kalem. Ha gömlek kravat takmıs ha postal farketmez

TÜM YORUMLARI OKU (11)