HDP'den Bingöl Saldırısı Açıklaması: Provokasyon

HDP Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ , Bingöl'de dün akşam Emniyet Müdürü'ne yönelik silahlı saldırıya ilişkin olarak 'Provokasyon olduğunu düşünüyorum' dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ; EHP, ÖDP, KESK, DİSK, TMMOB, Halkevleri, PSAKD, HBV, AKD, İHD genel başkanları ile ) TTB genel sekreteri ve HTKP temsilcisinin de yer aldığı bir basın toplantısı düzenledi.

HDP Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ, Bingöl ’de dün akşam saatlerinde Emniyet Müdürü’ne yönelik olarak düzenlenen ve iki polisin hayatını kaybettiği, Bingöl Emniyet Müdürü’nün de ağır yaralandığı saldırıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Yüksekdağ, “Saldırıyı üstlenen yok. Bu tip gelişmelerin provokasyon durumunun bir parçası olduğunu düşünüyorum” dedi.

T24

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Hakim, Perperişan Şarkısının Sözleri Nedeniyle Hapsi İstenen Mabel Matiz'e Sordu: "Bu Şarkı Erkeğe mi Yazıldı"
Cuma Namazı Çıkışı Babasının Hayrına 500 Kilo Domuzdan Kavurma Yedirdi
Kuyumculardan Nakit Parayla Altın Almak Yasaklanıyor: Tarihi Karar Nisan Ayında Uygulanmaya Başlanacak