HDP de İstanbul'da Sokaklara Çıkıyor

HDP, darbe girişimine karşı yarın İstanbul'da 'Darbelere hayır demokrasi hemen' mitingi düzenleyeceğini açıkladı. 24 Temmuz Pazar günü CHP'nin düzenleyeceği 'Demokrasi Mitingi'ne AKP'nin de katılacağı açıklanmıştı.

23 Temmuz Cumartesi günü Gazi Şehir Parkı'nda miting düzenleyeceğini bildiren HDP'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, 'İstanbul halkları! Yarın 13.30'da Sultangazi'de buluşalım. Hep birlikte 'Darbelere hayır demokrasi hemen' diyelim' ifadeleri kullanıldı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, 24 Temmuz'da Taksim Meydanı'nda 'Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi' düzenleyeceklerini açıklamış ve mitingin 78 milyon vatandaşa açık bir miting olduğunu vurgulamıştı.Bingöl 'Orada CHP'yi öne çıkaracak bir söylem ya da davranış içerisinde olmayacağız' ifadelerini kullanmıştı.

CHP’den Taksim'de 'Demokrasi Mitingi'

CHP'nin 'Demokrasi Mitingi'ne AKP de katılacak

AKP Genel Başkan Yardımcı Yasin Aktay, CHP'nin Taksim'de düzenleyeceği 'Cumhuriyet ve Demokrasi' mitingine AKP'den katılım olup olmayacağına dair gelen soru üzerine, 'Cumhuriyet Halk Partisi'nin pazar günkü Taksim'deki toplantısına bir davet aldık, parti olarak da davet aldık. Bundan dolayı çok çok teşekkür ediyoruz. Bu davete de icabet edeceğiz. Çünkü bu artık bir siyasi partinin davası değil.' karşılığını vermişti.

AKP CHP Mitingine Katılacak!

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!