Haziran Ayında Çıkmasını Dört Gözle Beklediğimiz 6 Oyun!

Mayıs ayını geride bırakırken önümüzdeki aylarda çıkacak oyunları da takip etmeye devam ediyoruz. Haziran ayı içerisinde çıkacak ve çoğu oyuncunun yakından takip ettiği bu 6 oyuna bir göz atın;

1. Street Fighter 6 - 1 Haziran

Serinin en yeni oyunu olacak Street Fighter 6 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Çıkmasına sayılı günler kala yayınlanan oynanış videoları da hepimizi sevindirmeyi başardı. İkonik karakterlerin yanı sıraya evrene yeni dahil olan birkaç karakterin daha oyuna ekleneceği söyleniyor. İçerisinde yer alan hikayesi bir yana, çevrimiçi arenalarda başka oyuncular ile kapışmak oldukça zevkli olacağa benziyor.

2. Amnesia: The Bunker - 6 Haziran

Sürekli ertelemelerin kurbanı olan Amnesia: The Bunker nihayet bu ay çıkıyor (Tabii tekrar ertelenmezse). Korku oyunları arasındaki en önemli yapımlardan birisi olan Amnesia oyunları, artık yeni bir hale evrilecek. Normal şartlarda kaçıp saklandığımız ve doğru anı bekleyerek hareket ettiğimiz yapımda bu sefer kendimizi savunmak için bir fırsatımız da olacak.

3. Diablo IV - 6 haziran

Serinin hayranlarının epey bir heyecan besleği Diablo IV bu ay resmen çıkıyor. Geçtiğimiz aylarda açık ve kapalı beta etkinlikleri düzenlenmiş ve oyunculardan geri bildirimler alınmıştı. Artık oyun resmi olarak çıkacak ve bizlerin beğenisine sunulacak. Diablo kalitesinden bir şey kaybetmeyeceğini düşündüğümüz Diablo IV, bakalım hayallerimizdeki gibi mi olacak?

4. Layers of Fear - 15 Haziran

Bu ayın bir diğer korku oyunu Layers of Fear oluyor. İlk oyunu çok fazla beğeni topladığı için tamamen yenilenmiş mekanikler ve bambaşka bir hikaye anlatımı ile karşımıza çıkacak oyun, aynı zamanda Unreal Engine 5 motoruyla geliştirildiği için görsel açıdan çok kuvvetli duruyor. Yine yüreklerimiz hoplayacak ve adam akıllı yerimizde oturamayacağız gibi görünüyor.

5. F1 23- 16 Haziran

Yarış tutkunlarının bu ay heyecanla beklediği tek oyun F1 23 olacak. Tamamen güçlendirilmiş grafikler, oyun şeması ve yenilenmiş hikaye arayüzü ile bizlerin karşısına çıkmaya hazırlanan oyun, aynı zamanda gerçek hayattan kesitlere de yer vermeyi amaçlıyor. Dünyanın en acımasız parkurlarında bir F1 pilotu olmaya hazır olun.

6. Aliens: Dark Descent - 20 Haziran

Lethe gezegenindeki Xenomorph istilasını durdurmak için sizi Aliens: Dark Descent'a davet ediyoruz. Focus Entertainment tarafından yayınlanacak oyun, serinin hayranları tarafından merakla bekleniyor. Aksiyonun ön planda olduğu oyun aynı zamanda izometrik bir kamera açısına ev sahipliği yapıyor.

İlginizi Çekebilir

Jahrein ve PintiPanda Seçimin Ardından Yine Karşı Karşıya Geldi, Tansiyon Çok Yükseldi
Sanal Bebeğini Ninesine Bırakarak Kadıncağızın Omuzlarına Büyük Sorumluluk Yükleyen Kullanıcı
Özdağ ve Oğan'ın En Sevdiği Oyundan Sınır Kapısı Polisine Haftanın En Komik Steam Yorumları

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık