'Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek İstifa Etti' İddiasına Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden Jet Yanıt

Ankara kulislerinde, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa etmek istediği ancak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın engellediği konuşuluyordu. Bu iddianın gündeme bomba gibi düşmesiyle Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden jet yalanlama geldi.

''Mehmet Şimşek istifa etti'' iddiasına ilişkin İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DDM) sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mehmet Şimşek'in istifa etmek istediği iddiasının gerçeği yansıtmadığına dikkat çeken Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, “Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, görevinden istifa etmek istedi” iddiası doğru değildir. Bakan Şimşek’in görevinden istifa etme kararı aldığı ve ikna edilerek görevde kaldığına yönelik iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı bir şekilde dolaşıma sokulan dezenformatif haberlere itibar etmeyiniz" ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Bozcaada'yı Ateşe Veren Şüpheli Kameralara Yakalandı
Resmi Gazete'de Yayımlandı! Yurt Dışından Alışveriş Yapanlar Dikkat: Vergiler Arttı
Henüz 16 Yaşındaydı: Sosyal Medyada Paylaştığı Fotoğraf Yüzünden Öldürüldü

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR
21.08.2024

Piyasalar çok sağlam güvenilirdi tedirginlik ve güvensizlik bu iddia yüzünden mi oluşmuş 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

21.08.2024

Adam Amerika'da Avrupa'da her şeyden vergi alındığı için her şeyden vergi almaya başladı ama kimse de sormuyor biz o ülkelerle aynı ülke kategorisinde miyiz? Gelişmiş ülkelerle bizi kıyaslamak kadar saçma bir şey yok. O ülkelerin vergisini alıyorsun o zaman o ülkelerin vatandaşlarına sağladığı hizmetleri verecek misin? Hayır.

21.08.2024

"Alırken mı satarken mi?" bizdeki mantık. Alırken Avrupa standartlarında alıyorlar, verirken esamesi okunmuyor Avrupa'nın. Şahsen Avrupai olmak gibi bir kaidem de yok açıkçası, yanlış anlaşılmak istemem. Biz çok şahsına münhasır bir ülkeyiz özümüzde. Ya da ülkeyDİK.

21.08.2024

Dezenformasyon - Gobbells

TÜM YORUMLARI OKU (12)