Hazar Ergüçlü'nün Yeni Aşkından Bülent Ersoy'un Enişteciliğine 26 Aralık Magazin Olayları

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, futbolcu Yusuf Yazıcı ile yaz aylarında aşk yaşamaya başladığını doğrulamıştı. Bir süredir birlikte olan çift, Dubai'ye tatile gitti. Sosyal medyada paylaştıkları fotoğrafa gelen yorumlara dayanamayan Melisa Aslı Pamuk, gönderisini yorumlara kapattı.

👇

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk Sevgilisi Yusuf Yazıcı İle Dubai Pozlarına Gelen Yorumlara Dayanamayarak Kapattı

2. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde hayat verdiği Caroline karakteriyle hafızalarımıza kazınan Wilma Elles, kısa bir süre önce üçüncü kez anne oldu. Sinan Özedincik ve Merve Yurtyapan’ın sunumuyla yayınlanan ‘Biz Bize’ programına konuk olan taze anne Elles, oyunculuk ve annelik hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

👇

Çiçeği Burnunda Anne Wilma Elles Annelik ve Oyunculuk Hakkında Açıklamalarda Bulundu!

3. Taylor Swift'i daha önce duymadıysanız bile bu sene birçok başarının altına imzasını atmasıyla aldığı ödüllerden ona mutlaka aşinasınızdır. Ünlü pop yıldızı dur durak bilmeden başarılarına yenisini eklemeye devam ediyor.

👇

Ödüllere Doymayan Pop Şarkıcı Taylor Swift Rock'n Roll Efsanesi Elvis Presley'in Rekorunu Kırmayı Başardı

4. Dünya Güzellerim Masada programıyla yeniden bir araya gelen Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan, bir araştırmaya göre ev işlerini beraber yapan çiftlerin seks uyumunun daha iyi olması üzerine açılan konuyla yine ortalığı kırdı geçirdi.

👇

"Hiç Enişteci Olmadım Ama Faik'i Merak Ediyorum" Diyen Bülent Ersoy Cinsellik Sözleriyle Olay Oldu

5. Almanya çıkartması yapan Alizade'nin rotasında Ezhel de vardı. Summer Cem ve Ezhel ile bir araya gelen Alizade'nin albüm çalışması içinde olduğu düşünülürken Alizade, Ezhel'in yemek yaptığı anları "Evimin erkeği, evimin direği" açıklamasıyla paylaştı.

👇

Büyük Buluşma! Almanya'ya Giden Alizade "Evimin Erkeği" Diyerek Ezhel'in Yemek Yaptığı Anları Paylaştı

6. Instagram'da büyük bir kitleye hitap eden fenomen Rachel Araz, dün akşam ailesiyle birlikte düzenlediği yılbaşı yemeği için giydikleriyle ağzımızı açık bıraktı. Koskocaman bir fiyonk haline gelen fenomenin paylaşımının altındaki yorumlar hepimize kahkaha attırdı.

👇

Yılbaşı İçin Kendini Koskocaman Bir Fiyonka Dönüştüren Rachel Araz Gerçeklik Algınızı Sorgulatacak

7. Geçtiğimiz günlerde ünlü bir marka için kamera karşısına geçen Yüsra Geyik, siyahlar içindeki cesur tarzıyla olay oldu. İddialı pozlarıyla sosyal medyayı karıştıran Geyik’in pozları kısa sürede takipçileri ve ünlü isimler tarafından beğenilerek adeta yorum yağmuruna tutuldu.

👇

Aile Dizisinin Yağmur'u Yüsra Geyik Yeni Pozlarıyla Ortalığı Yangın Yerine Çevirerek Kendine Hayran Bıraktı!

8. Ünlü model Paris Hilton, yıllardır kız çocuk istediğini ve adını London koyacağını çeşitli ortamlarda dile getiriyor. Fakat ilk çocuğu erkek olunca adını Phoenix koymuş ve epey konuşulmuştu. Çok geçmeden kızını da kucağına alan model bu kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

👇

Ünlü Model Paris Hilton Aylar Önce İsmini Koyduğu Kızı London'ı Sonunda Taşıyıcı Anne Sayesinde Kucağına Aldı

9. Ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde değiştirdiği saç rengiyle gündem oldu. Yeni kızıl saçlarıyla Elçin Sangu'ya benzetilen ünlü oyuncu, bu konuda birçok yorum aldı. Elçin Sangu'nun Hande Erçel'e yaptığı yorumla ise olası kaosun önüne geçilerek 'İşte kadın dayanışması' dedirtti.

👇

Elçin Sangu, Hande Erçel'in Kızıl Saçlarına Yaptığı Yorumla Kadın Dayanışması Örneği Gösterdi

10. Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, geçtiğimiz günlerde önce eski eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti konusunda mahkemelik olmuştu. Ardından Damla Ersubaşı, uyuşturucu kullandığını ve kumar oynadığını itiraf ettiği bir videoyla gündeme gelmişti. Olaylar giderek büyürken eski eş Mustafa Can Keser’den de açıklamalar arka arkaya geliyor. Keser, geçtiğimiz saatlerde yaptığı paylaşım ile adeta ateş püskürdü.

👇

Eski Eş Mustafa Can Keser Cephesinde Sular Durulmuyor: Açıklamalarıyla Damla Ersubaşı'na Ateş Püskürdü!

11. Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun arasındaki yasak aşk haberleri magazin dünyasını çalkaladı. 'İhanet' haberleriyle tepki toplayan Kenan Tosun, eşi Serpil Tosun ile resmi olarak boşandığını açıkladı.

👇

Gönlünü Serenay Sarıkaya'nın Annesine Kaptıran Cansu Tosun'un Babası Bilinmeyen Bir Gerçeği Açıkladı

12. Evet geçtiğimiz akşam Hande Erçel'in yeni saç rengini görünce ufak çaplı bir şok geçirdik. Kumral güzel Hande Erçel, yeni bir değişikliğe gitti ve saçlarını kızıl yaptı. Bu değişimde sosyal medya kullanıcıları tarafından Kendall Jenner'a benzetildi.

👇

Hande Erçel'in Yeni Saç Rengi Kendall Jenner'a Benzetilince Sosyal Medyanın Diline Düştü!

13. Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, Instagram'da Aralık ayını özetleyen fotoğrafların arasına yeni aşkını da sıkıştırdı. Bu ilanı aşktan sonra gerilen yeni sevgilisi ise "Yorum gerginliği" cevabını verdi. Ergüçlü'nün yeni aşkı tanıdık bir isim çıktı.

👇

Hazar Ergüçlü'nün Aralık Ayı Özetiyle Birlikte İlan Ettiği Yeni Aşkı Tanıdık Çıktı!

14. Polatların davasına dahil edilip onların yaşadıkları süreci adım adım yaşamaya başlayan Eylül Öztürk, bir süredir koruduğu sessizliğini Emrullah Erdinç'in kendisi hakkında söylediklerini duyunca bozdu. Söylemezsem Olmaz yayınına katılıp kendisi hakkında yorum yapan Erdinç'e tepki gösteren Eylül Öztürk, bu kez çok ağır konuştu.

👇

Eylül Öztürk, Emrullah Erdinç Hakkında Bu Sefer Çok Ağır Konuştu: "En Büyük Tazminat Davasını Açacağım"

15. İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak, magazin dünyasının merak edilen isimlerinden bir tanesi. İbrahim Tatlıses'in, kızı Dilan Çıtak ile ilgili son hareketi de bi' hayli soru işaretine sebep oldu.

👇

İbrahim Tatlıses'in, Kızı Dilan Çıtak ile İlgili Beklenmedik Hamlesi Bi' Hayli Merak Edildi

16. Bir süredir Travis Barker ile birliktelik yaşayan Kourtney Kardashian, geçtiğimiz ay doğum yaptı. Kendi resmi Instagram hesabından ise bebeğinin ilk karelerini paylaştı.

👇

Geçtiğimiz Ay Doğum Yapan Kourtney Kardashian Bebeğinin İlk Fotoğraflarını Paylaştı

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti