Hazar Ergüçlü Bu Kez Çırılçıplak! Saklı Dizisi 2.Fragmanı Yayınlandı

Online dizi platformu Blutv’nin merakla beklenen dizisi Saklı için ikinci fragman geldi. İlk fragmanda Hazar Ergüçlü’nün sevişme sahneleriyle gündem yaratan dizinin yeni tanıtımı da öncekinden eksik kalmadı. Faklı bir bakış açısıyla evlilik hayatı ve ihaneti konu edinen Saklı 2.fragmanında başrol Ergüçlü’nün çıplak sahneleri ile izlenme rekorları kırıyor. Yayınladığı tanıtımlarla herkesin ilgisini uyandıran ve sosyal medyayı sallayan dizi için izleyiciler gün sayıyor. Peki Saklı dizisi ne zaman yayınlanacak? Haberimizde sizin için derledik…

Yasak bir aşk hikayesini konu edinen ve durumu karakterlerin farklı bakış açıları üzerinden işleyen Saklı dizisi sosyal medyada son derece merak uyandırdı. Blutv ürettiği orijinal içeriklerle izleyicinin ilgisini çekerken yaptığı tanıtımlarla da gündem yaratıyor. Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar gibi isimler oynayan Saklı, diğer oyuncuları ile birlikte güçlü bir kasttan oluşuyor.

Saklı Dizisi Konusu

İhtiraslı bir aşkı sürükleyici ve esrarengiz bir biçimde anlatan Saklı dizisi olaylar iki ayrı insanın manzara açısıyla anlatılıyor. “SAKLI”, hikayesini karakterlerin manzara açılarından yansıtarak, benzer anların bambaşka kişiler tarafından öbür anlaşılabileceğini ve bazen tek bir doğrunun da kişiye göre değiştiğinin altını çiziyor. 

Yayınlanan yeni fragman, Ozan’ın görünüm açısından tutkunun ve hazzın peşinden dışarı giden bir erkek ve davetkar bir kadın görünürken; Aslı’nın görüntü açısında ise yalnızlığı ve travmaları ile baş etmeye çalıştığı dönemde karşısına meydana çıkan ihtiraslı bir erkeğin peşinden gidişini görüyoruz.

İşte Olay Yaratan O Fragman: Saklı | Teaser Yayında

Popüler İçerikler

Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Mustafa Keser Genç Şarkıcılara Öfke Kusup "Benden Çok Kazanıyorlar" Diye İsyan Etti
YORUMLAR
21.10.2021

Rtük'teki badem bıyıklıları üzmeyin ceza keserler sonra 😉🤣😈

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ