Hazal Tektaş'ı da Kurtaramadık... Reddettiği Erkek Tarafından Silahla Vurularak Katledildi

İstanbul Esenler Otogar Bağlantı Yolu kenarında, dün 03.00 sıralarında, Mehmet Ali Atış (19) ile Hazal Tektaş (21) arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

İddiaya göre, ikili arasındaki tartışma büyüyünce Tektaş bir anda oturduğu yerden kalkarak kaçmaya başladı. Atış da peşinden gittiği Tektaş’a yolun karşısına geçmek istediği sırada belinden çıkardığı tabanca ile ateş etti. Başından vurulan Tektaş kanlar içinde yere yığıldı.

Aynı tabancayla başına ateş etti

Atış, daha sonra aynı tabancayı başına dayayıp ateşledi. Yoldan geçenler, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tektaş’a ilk müdahaleyi yaparak yakındaki özel bir hastaneye kaldırdı.

Tektaş hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Atış’ın ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Hazal'ın ölümü sosyal medyada da gündem oldu...

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
19.10.2020

birlikte olsan ölüyorsun , hayır dersen yine ölüyorsun...

19.10.2020

aman paşam diye yetiştirdiğiniz erkek çocukları işte bunlar. sünnet düğünlerinde tahtlara oturttuğunuz, vay ağam vay paşam vay oğlum diye büyüttüğünüz. onlar öyle özellerdir ki kimse onları reddedemez,ayrılamaz. canlarının istediğine taciz edip tecavüz ederler. çünkü paşadır o.

19.10.2020

öyle bir hale geldi ki durum, biriyle beraber olmadan önce kendime "bana zarar verir mi?" sorusunu sormak durumunda kalıyorum. ya ayrılmayı hazmedemezse, ya sevgi adı altında takıntısı uğruna beni öldürürse, ya hayat denilen bu uzun yolda kısa bir seyahete kurban gidersem? sürekli düşünüyorum, sürekli korkuyorum, benim gibi düşünen tonla kadın olduğunu bilmek daha kötü sanırım. özgürlüğümüze zincir vuruluyor. nur içinde yat hazal.

TÜM YORUMLARI OKU (15)